Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 36
  1. #16
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    What do you have ?

    Sent from my M886 using Tapatalk

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 736, Level: 14
    Overall activity: 0%
    mikeski's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Skanless Las Vegas, NV.
    Posts
    16
    Phone
    1-702-PP5-DODO



    I have a rooted zte score running on that ScOr3 rom. Its the same setup as the dude that started this thread thats why i cant figure out why i cant install flash.

  4. #18
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    I know this is gonna be a stupid question But do you have the non Market apps box selected in settings

    Sent from my M886 using Tapatalk

  5. #19
    Junior Member
    Points: 736, Level: 14
    Overall activity: 0%
    mikeski's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Skanless Las Vegas, NV.
    Posts
    16
    Phone
    1-702-PP5-DODO



    Hahaa.. yeah its checked but i did just manage to get flash fucking 10.3 on there. I retried both the files you two posted but still cant get ether one to install. I gotta smoke bro so i can think a little deeper

  6. #20
    Junior Member
    Points: 472, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mt. Washington, Kentucky
    Posts
    2



    I found the score rom. What I want to know is how to install the score rom and the list list several things what do I need to the list.

  7. #21
    Senior Member
    Points: 21,620, Level: 92
    Overall activity: 46.0%
    indica's Avatar
    Reputation
    Reputation 63
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    jan 2011
    Location
    chicago, IL
    Posts
    1,317
    Phone
    samsung Chrono



    still not working on stock, without root. even with dolphin browser.

  8. #22
    Junior Member
    Points: 472, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Mt. Washington, Kentucky
    Posts
    2



    My phone has been rooted and I have found the score rom. I want the steps in installing the rom and I need the download link to the rom and I need to know yo download. I want to install this because I want to use adobe flash player.

  9. #23
    Junior Member
    Points: 731, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    hartford
    Posts
    13


    1 out of 1 members liked this post.

    sorry guys,
    been busy....here is flash player 11,it works on my phone,some sites work well,some suck,even justin.tv some streems work great,some suck
    Attached Files Attached Files

  10. #24
    Junior Member
    Points: 736, Level: 14
    Overall activity: 0%
    mikeski's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Skanless Las Vegas, NV.
    Posts
    16
    Phone
    1-702-PP5-DODO



    Quote Originally Posted by kashmere01 View Post
    yea it works but it is slow on wifi and 3g, but i cant find any sites for mobile flash videos also, dont know if that is the reason(regular videos for pc)? i have been testing with motionempire and justin.tv...
    i also have my cpu overclocked with rom toolbox,i think it helps but i really dont know how to fully overclock on droid yet..

    u have the zte score? how exactly did u overclock with rom toolbox? i have that app and it doesnt let me change the clocking speed.

  11. #25
    Junior Member
    Points: 731, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    hartford
    Posts
    13



    overclocking

    i am using some overclock widget....seems to help,not sure where i got it though...

  12. #26
    Junior Member
    Points: 736, Level: 14
    Overall activity: 0%
    mikeski's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Skanless Las Vegas, NV.
    Posts
    16
    Phone
    1-702-PP5-DODO



    Quote Originally Posted by kashmere01 View Post
    sorry guys,
    been busy....here is flash player 11,it works on my phone,some sites work well,some suck,even justin.tv some streems work great,some suck

    SWEET brotha, I finally got it to work! Hey thanks for the file Kashmere01, I really appreciate the help. Now to just figure out how to OVERCLOCK this thing I'll be one happy camper

  13. #27
    Junior Member
    Points: 731, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    hartford
    Posts
    13



    Thats Great!!

    glad to hear it works for you!!
    i think people were thinking I'm crazy!!
    this is the over clock i use,


    OverclockWidget (Need Root) - Android app on AppBrain




    i also think it ,and speeding up the SD with rom toolbox helped make some games that wouldn't work before run...
    all needs more testing!! but they said flash wouldn't work,so this is a big first step


  14. #28
    Junior Member
    Points: 114, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Washington
    Posts
    3



    questions questions..

    Quote Originally Posted by mikeski View Post
    No luck bro. I cAnt seem to install any versions of flash.
    Hey guys, so ive read all over this thread in search of finding a flash that'll work on my zte.. buut now i have a few other questions after seeing some posts on rooting... is it worth it? n can you easily f*ck yourself if you don't do something right? Never done anything of this sort, but it sounds really interesting. Also, what are the pros/cons ? Any help would be appreciated! Thank you.

  15. #29
    Junior Member
    Points: 736, Level: 14
    Overall activity: 0%
    mikeski's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Skanless Las Vegas, NV.
    Posts
    16
    Phone
    1-702-PP5-DODO



    Quote Originally Posted by sammy_automatic View Post
    Hey guys, so ive read all over this thread in search of finding a flash that'll work on my zte.. buut now i have a few other questions after seeing some posts on rooting... is it worth it? n can you easily f*ck yourself if you don't do something right? Never done anything of this sort, but it sounds really interesting. Also, what are the pros/cons ? Any help would be appreciated! Thank you.
    Rooting pretty much gives you total control over your phone. you can access files that weren't meant to be accessed by the end-user. If you know what you're doing you can edit or add files and scripts resulting in the "tweaking" of your phones performance. Having a rooted phone also lets you install a variety of Apps and customized ROMS only usable by rooted phones which allow you to furthermore alter your phones configuration, performance and appearance. Rooting your phone does usually void the warranty that comes with your phone but as long as you know how to FOLLOW DIRECTIONS on how to cuz there's plenty of people willing to help as well as MAKE A BACKUP OF YOUR DEVICE you shouldn't have any worries. I'm no phone junkie but I never knew what all this crap was either up until last year when it took me 3 days to figure out wtf these people were talking about, but when I finally rooted my Ascend, I damned near shit my pants cuz it wasn't as hard as I thought it to be and the fact I did it on my own with no prior knowledge of such killed all my hesitation in doing so.

    Anyways, about flash...

    Install the ScOr3d ROM, install the version of Flash Player that Kasmier supplied and reset your phone and thats what worked for me. Good Luck...

  16. #30
    Junior Member
    Points: 114, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Washington
    Posts
    3



    haha wow, you give me hope then, im no phone junkie either. silly question but could you help me root mine? it shouldn't be too hard as long as i have all the steps. if not, its cool. thanks again!

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner