Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Elgin, Illinois
    Posts
    2



    Phone stuck in loading boot screen.

    Recently i was trying to turn my phone on and it does the usual loading screen but it just stays there, after 3-5 minutes it restarts and does the same thing. Any help would be appreciate it.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    have you tryed to factory reset it?

    hold volume down and camera button. press power until it vibrates and continue to hold vol down + camera, when the recovery screen appears, press the menu key on the front of your phone. use vol up and down to scroll options and camera to accept that option. select factory reset. wait til it's done then select restart or reboot. wwhatever it is. hopefully your phone will start fully. you'll have to restore your apps. but this should get your phone working again.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Elgin, Illinois
    Posts
    2



    How long do i have to press it for? now im stuck at the ZTE logo. when i did the volume and camera button thing

    ---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

    Fixed, thank you. Only downside is i have to redownload everything and get all my contacts back.

  5. #4
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    when you have your contacts back. open contacts up. hit menu key and export your contacts to your sdcard. this way you can reimport them when and if this happens again. also try and use wifi if you can to red/l everything. will save yer data and probably be faster d/ling. sorry you lost everything but usualy only way to fix it.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner