Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Results 91 to 105 of 118
  1. #91
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    having memory card issues, do i replace the clockworkmod folder and install the Stock_Recovery.zip?

    ---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

    ill be back after sleep and work and after this damn card starts working

  2. Remove this advertisement.
  3. #92
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    nope
    just install that file. it's a touch menu type thing. just select recovery i said, it will install it then reboot to recovery and it'll be slightly dif. you'll have partition sdcard under advanced

    if your trying to restore just use recovery to restore the last backup you made
    Last edited by OvrDriVE; 03-28-2013 at 03:00 AM.

  4. #93
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    so install zip from card via recovery right? cause unless i put back my backup rom back in i cant do much else (formating card after reboot now)

  5. #94
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    are you trying to restore your phone? what are you doing?
    no need to format sd card unless it's messing up but you definately need to put the last clockwork mod folder on it so you can restore the last backup you did. the baseband 10 backup. it will not work if you restore anything prior to that.
    you got me lost now as to what your doing.

  6. #95
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    u got me lost lol. So i DO need to restore the baseband 10 backup, u provided a Stock_Recovery.zip and that would be what 06 and unusable .

  7. #96
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    what i told you to d/l has 5 recovery possibilities. you just select 1. the updated 5.0.2.7 and yes you install it from recovery
    that recovery will have the option to allow you to partition your sd card. once thats done we can try rom. hell can even try a 06 rom with a baseband 10 boot.img. but 1st we need that sd ext created.


    http://db.tt/5r4oNcgG


    this link has a file called recovery flasher.zip same file i linked a few msgs back.
    this is where you install the 5.0.2.7 recovery

    Last edited by OvrDriVE; 03-28-2013 at 03:28 AM.

  8. #97
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    Where are you even seeing this stuff at? 5? First you insinuate to use this via recovery then through the baseband 10 backup then through recovery again. I go to install zip from sdcard in recovery and use the Stock_Recovery.zip you just provided and there are not multiple choices just the normal install 10+ no's and one yes and nothing else.



    "http://db.tt/5r4oNcgG


    this link has a file called recovery flasher.zip same file i linked a few msgs back.
    this is where you install the 5.0.2.7 recovery

    Read more: http://www.cricketusers.com/cricket-...#ixzz2OqtFpBmD"


    This was not i got last night, i will check into this in a bit


    ---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------

    Since it does not let me chose which one in recover i have to delete all the recoveries not needed so which one do i need to keep in the zip


    amft_rcvry.img
    cwm_rcvry.img
    cwm_tch_rcvry.img
    stck_rcvry.img
    updt_amft_rcvry.img
    Last edited by damingraham; 03-28-2013 at 11:20 AM.

  9. #98
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    ok. don't delete anything. the zip i sent you is a cwm update file with a touch based installer. you install zip from recovery and follow the prompts, at some point it will ask you to choose a recovery. you want to select the updated 5.0.2.7, when it's done you will reboot back into recovery to see a slightly different recovery. one that has the option i mentioned so that you can add an sd ext to your sd card.

    if you do not want to do this. then just put the last clockworkmod folder on your sd card and do a restore from recovery. as long as it is the last backup you made then you should be ok and your phone restored to the state it was in after the ota update you did.

  10. #99
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    ok it wasnt letting me last night or this morning i just flashed - updated CWM-Based v5.0.2.7 Flashed

    ---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

    partitioning 2gb and then 0 for the 2nd option






    done formating, re-installed the rom and its stuck in the same boot loop

    ---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

    haven't seen an option for sd ext
    Last edited by damingraham; 03-28-2013 at 11:50 PM.

  11. #100
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    sorry for taking so long to reply. spending time with my grand daughter. she's gone to bed now though.

    ok, 1st lets red/l the xperia rom. let me get you a fresh link.
    http://db.tt/qZZZHrg0


    this way we know you have a good rom.

    then install it from cwm. lets hope it works right. it should but lets make sure. if not then we will try stedman's and see if we have same problem.


  12. #101
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    no go same ole same ole

  13. #102
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    ok. let's try this.
    Stripped_Mod Custom Rom Mod For Cricket Score


    go there and d/l stripped mod 3.0-d the deodexed version and install it. make sure you factory reset first from cwm. lets see if it works.

    entirely possible my file got corrupted when i updated it on dropbox and may need to fully reupp it
    but lets see.

    Last edited by OvrDriVE; 03-29-2013 at 12:56 AM.

  14. #103
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    do i need to make sure dalvik and cache everytime ?

  15. #104
    Member
    Points: 3,755, Level: 38
    Overall activity: 0%
    OvrDriVE's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    june 2010
    Location
    fresno, ca
    Posts
    236
    Phone
    zte score x500



    just do a factory reset and wipe dalvik. that covers everything.

  16. #105
    Member
    Points: 884, Level: 15
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    newberg, or
    Posts
    73



    I get a oval boot screen with S420 MOD in the middle, then a ANDROID spot where light rolls from left to right... stuck on this boot loop now

 

 
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner