Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Points: 183, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newnan GA
    Posts
    11



    Zte Score How do I install rom ?

    Sorry but im a little new with this stuff I rooted phone now I want to install Scor3ed custom rom so I can view flash videos with adobe . So I have it rooted downloaded rom now what is the next step how do I install it ? Thanks for all the help

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 363, Level: 7
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    lyons ga
    Posts
    11


    1 out of 1 members liked this post.

    Did you install the custom recovery? Let me know all the steps you have already taken

    Sent from my X500 using Tapatalk

  4. #3
    Junior Member
    Points: 183, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newnan GA
    Posts
    11



    thanks for the reply i really appreciate it zergs one click root thats how I rooted and basicly thats about it so far i thought i would just install scor3d rom just by using emulator terminal but it says #flash_image not found so i take it Im missing a few steps lol So i have it rooted what do i do next

  5. #4
    Junior Member
    Points: 188, Level: 3
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    RTP, NC
    Posts
    13


    1 out of 1 members liked this post.

    Quote Originally Posted by perrlock View Post
    thanks for the reply i really appreciate it zergs one click root thats how I rooted and basicly thats about it so far i thought i would just install scor3d rom just by using emulator terminal but it says #flash_image not found so i take it Im missing a few steps lol So i have it rooted what do i do next
    You need to put cwm on your phone then use the install from zip in cwm to get sc0r3d rom on there. Follow the instructions on post# 25 in the following thread to get cwm on your phone:
    http://www.cricketusers.com/cricket-...html#post59011


    Last edited by KydDynoMyte; 04-24-2012 at 10:24 AM.

  6. #5
    Junior Member
    Points: 363, Level: 7
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    lyons ga
    Posts
    11


    1 out of 1 members liked this post.

    Quote Originally Posted by KydDynoMyte View Post
    You need to put cwm on your phone then use the install from zip in cwm to get sc0r3d rom on there. Follow the instructions on post# 25 in the following thread to get cwm on your phone:
    http://www.cricketusers.com/cricket-zte-score/30223-my-thoughts-score-2.html#post59011

    After you get sc0r3d rom on there then you can follow the instructions on this youtube video to get flash working:
    http://www.youtube.com/watch?v=QN7ODEFCdtM
    Thanks. I was trying to type up a guide on my phone and it got irritating.

    Sent from my ADR6350 using Tapatalk 2 Beta-5

  7. #6
    Junior Member
    Points: 188, Level: 3
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    RTP, NC
    Posts
    13


    1 out of 1 members liked this post.

    Sorry the links were not working right.

    After you get sc0r3d rom on there then you can follow the instructions on this youtube video to get flash working:


    Flash Player For Samsung Admire Installation Tutorial - YouTube





  8. #7
    Junior Member
    Points: 183, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newnan GA
    Posts
    11



    thanks for the reply

    I followed put files on sd root and type in all the directions and commands and it pops up inb the terminal
    mtd:not writing bad block at 0x00280000

    what does that mean ?

  9. #8
    Junior Member
    Points: 183, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newnan GA
    Posts
    11



    YES got clockwork mod installed I typed it wrong apparently I put zero and not o duh thanks you so much gonna try installing scor3d now

  10. #9
    Junior Member
    Points: 183, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newnan GA
    Posts
    11



    Install complete thanks for all the help !

  11. #10
    Junior Member
    Points: 183, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newnan GA
    Posts
    11



    anyway thanks again helped me a million first smartphone and only reason i got it was to watch my shows and stuff followed the video tutorial and bingo !!! perfect to works great so far

  12. #11
    Junior Member
    Points: 104, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2



    EDIT: NVM, I figured it out....I accidentally deleted the Lib folder and all those files were just sitting there under the main Flash directory. Soon as I created a new Lib folder and put em in there it started working. I have flash on my Score, yeahhhhhh!!!!!

    Got Sc0r3d rom up and running on my ZTE Score but having problems getting flash to run. Followed instructions on the video posted above:
    Flash Player For Samsung Admire Installation Tutorial - YouTube


    I downloaded and installed Adobe Flash Player 11 on the phone, dl'd the 4 lib files, extracted in sd and then moved them all to root/data/data/com.adobe.flashplayer/lib (after deleting the lib file that was already in there), set the 4 libs to full permissions, then mounted as r/o....when I try to view flash I am still getting that little blue lego image and the prompt telling me that I need Adobe Flash to view the video. Also an icon appeared with my apps that says "Flash Player Settings" but when I click on it it takes me to a webpage with nothing on it, the screen is just gray. Does anyone have any idea what I'm doing wrong here? Thanks.

    Last edited by Teressara Scarfo; 04-29-2012 at 03:01 PM.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner