Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 15 of 24 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 211 to 225 of 356
  1. #211
    Senior Member
    Points: 4,239, Level: 41
    Overall activity: 0%
    stedman420's Avatar
    Reputation
    Reputation 71
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mt. Angel, Oregon
    Posts
    331
    Phone
    ZTE Engage V8000


    1 out of 1 members liked this post.

    @Grl456 Have you tried dialing *228 from the phone dialer?

    @Devicive more work definitely but it does suprise me sometimes at what this phone can do with the right tools
    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #212
    Junior Member
    Points: 158, Level: 3
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    9



    Quote Originally Posted by stedman420 View Post
    @Grl456 Have you tried dialing *228 from the phone dialer?

    @Devicive more work definitely but it does suprise me sometimes at what this phone can do with the right tools
    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2


    Ive tried that. Still no resolve.

  4. #213
    Member
    Points: 2,135, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Devicive's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    159
    Phone
    ZTE Score



    Quote Originally Posted by stedman420 View Post

    @Devicive more work definitely but it does suprise me sometimes at what this phone can do with the right tools
    Makes me wanna start over, unroot my phone and try it all without a computer. Just for fun you know... We need a way to root without a computer.

    Sent from my ZTE X500 Score
    Last edited by Devicive; 07-23-2012 at 10:08 AM.

  5. #214
    Senior Member
    Points: 4,239, Level: 41
    Overall activity: 0%
    stedman420's Avatar
    Reputation
    Reputation 71
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mt. Angel, Oregon
    Posts
    331
    Phone
    ZTE Engage V8000



    Quote Originally Posted by Grl456 View Post
    Ive tried that. Still no resolve.
    Aside from a factory reset and *228 I'm not to sure what else would help on a phone that hasn't been rooted. I'm sorry I can't be of more help to you

    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2

  6. #215
    Member
    Points: 2,135, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Devicive's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    159
    Phone
    ZTE Score


    1 out of 1 members liked this post.

    Quote Originally Posted by stedman420 View Post
    Aside from a factory reset and *228 I'm not to sure what else would help on a phone that hasn't been rooted. I'm sorry I can't be of more help to you

    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2
    Is it possible that a root and Rom would fix this?

    Sent from my ZTE X500 Score

  7. #216
    Senior Member
    Points: 4,239, Level: 41
    Overall activity: 0%
    stedman420's Avatar
    Reputation
    Reputation 71
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mt. Angel, Oregon
    Posts
    331
    Phone
    ZTE Engage V8000



    Quote Originally Posted by Devicive View Post
    We need a way to root without a computer.

    Sent from my ZTE X500 Score
    This is a little more difficult than it seems. Unless you have the signatures zte uses in there update.zip

    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2

  8. #217
    Member
    Points: 2,135, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Devicive's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    159
    Phone
    ZTE Score



    Quote Originally Posted by Grl456 View Post
    Ive tried that. Still no resolve.
    I Googled your error as I'm sure you have also and android advice has an article on this. Check it out an let me know if it helped. Something about opening a new account or signing in with youtube.

    Sent from my ZTE X500 Score
    Last edited by Devicive; 07-23-2012 at 11:29 AM.

  9. #218
    Junior Member
    Points: 821, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    Is there a downloader for this phone anywhere? I have a phone for someone im trying to kick out of download mode, as it has corrupted NV memory, but cannot find a way to reflash or reset the phone. It will not go into recovery, only download mode (with the black screen). AT commands in cdma workshop paid version will not get a response, starting to look like sending it to cricket is about the only option. Oh, and adb dont see the device.

  10. #219
    Senior Member
    Points: 4,239, Level: 41
    Overall activity: 0%
    stedman420's Avatar
    Reputation
    Reputation 71
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mt. Angel, Oregon
    Posts
    331
    Phone
    ZTE Engage V8000


    1 out of 1 members liked this post.

    As far as I know there is no bootloader (downloader) for this phone. Are you getting the triangle that pops up when pushing and holding power,volume down,camera button. The phone has to be off before doing this. If you see the triangle then push settings key (left of the house on bottom of phone) this should take you to recovery menu. Otherwise taking it back might be the only choice. Hope this helps

    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2

  11. #220
    Senior Member
    Points: 4,239, Level: 41
    Overall activity: 0%
    stedman420's Avatar
    Reputation
    Reputation 71
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mt. Angel, Oregon
    Posts
    331
    Phone
    ZTE Engage V8000



    Quote Originally Posted by Devicive View Post
    Is it possible that a root and Rom would fix this?

    Sent from my ZTE X500 Score
    I would think that this would be a good possibility

    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2

  12. #221
    Junior Member
    Points: 821, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    No, no triangle. Qpst sees the phone as a phone in download mode, i do know how to get it into recovery, it just will not do so. I can pull binary files from the phone with qpst,, i just cannot push files to the phone.

  13. #222
    Senior Member
    Points: 4,239, Level: 41
    Overall activity: 0%
    stedman420's Avatar
    Reputation
    Reputation 71
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mt. Angel, Oregon
    Posts
    331
    Phone
    ZTE Engage V8000



    Quote Originally Posted by wolf20043 View Post
    No, no triangle. Qpst sees the phone as a phone in download mode, i do know how to get it into recovery, it just will not do so. I can pull binary files from the phone with qpst,, i just cannot push files to the phone.
    As far as I know there's no downloader for this phone. And I do believe pushing files at this point wouldn't help to much as they would end up read only. And without fastboot, downloader, or adb I can think of no other way to flash an image to this phone. Sorry I can't be of more help to ya.

    Sent from my X500 using Xparent Blue Tapatalk 2

  14. #223
    Junior Member
    Points: 821, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    8



    Well i really do appreciate all input. Im going to toy around with it, as its pretty much an experiment at this point, ill post back end results when im done. Lol.

  15. #224
    Member
    Points: 2,135, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Devicive's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    159
    Phone
    ZTE Score



    Do any Roms have a custom Kernel installed or are we waiting for the source code for this?

    Sent from my ZTE X500 Score

  16. #225
    Junior Member
    Points: 107, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    OCT 2011
    Location
    PHX
    Posts
    2
    Phone
    ZTE score



    Thank you so much i really hope you can help me out!!!!!!! i've told story after story!!!
    I have the score, and i have been having so many problems with it!!! freezing and turning off on its own!! internet not working!!!! it just really kind of suck dont know if i just ended up with a bad one!!!!
    any way!!! I had so many photos and videos on my phone so i tried to upload them to my computer to gain some space!! well, i hooked the phone up and mounted the sd card!! and and during the process my everything gets deleted!!!!!! i've been told that most likely they are still on my phone yet!! nobody knows how to retrieve them.... so my question is this is it possiable to recover any of my images????? and if so how?? i was also told to just reboot or update my phone!!! really i just hope i have some kind of options!!! thank you!!

 

 
Page 15 of 24 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner