Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Droid 4 / Droid RAZR Root for 2.3.6 (simple)

    The creator of this: Dan Rosenberg

    Thread copied from:

    [ROOT with motofail] Stock Ginger Blur 2.3.6 root success. - xda-developers




    Devices:
    Droid 4 / Droid RAZR

    [ROOT with motofail] Stock Ginger Blur 2.3.6 root success.


    But our Razr(Motorola Korea Razr) is worked well.

    My Razr was root impossible, while one month.


    [Test Status]
    65.3.106.XT910.SKT.en.KR
    65.3.106.XT910.KT.en.KR
    65.1.21.XT910.AsiaRetail.en03
    651.167.20.xt910.retail.en.eu
    651.150.1 retail.en.eu
    XT912
    (It seems that most of root work)

    [Root - only windows]
    1) Install USB Drivers
    2) Download and Extract Package
    3) Enable debugging on device. Settings -> Application -> Development -> Tick USB Debugging
    4) Connect device to PC
    5) execute run.bat (location for extract package)
    6) Enter is begin root work. (approximately 2 times reboot)
    Enjoy

    [UnRoot]
    DoomLords UnRoot method still works.


    [Original link]

    http://vulnfactory.org/blog/2012/02/...ty-experiment/




    [Credit]
    Dan Rosenberg (@djrbliss)


    Good luck with Razr!!






    Attached Files Attached Files
    Last edited by Chris Rodriguez; 02-22-2012 at 08:57 AM.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Supporting Member
    Points: 4,928, Level: 44
    Overall activity: 2.0%
    AndroidDude's Avatar
    Reputation
    Reputation 25
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    102



    Great! Mine is rooted...

  4. #3
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Glad it worked!

  5. #4
    Member
    Points: 2,406, Level: 29
    Overall activity: 0%
    price's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    67



    Thanks for Sharing

  6. #5
    Junior Member
    Points: 151, Level: 3
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Franklin Park, Illinois, United States
    Posts
    9



    can anyone tell me how to remove the stock apps or bloatware from my cricket ascend 2 running 2.3.6 rooted ???

  7. #6
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by Tony Lima View Post
    can anyone tell me how to remove the stock apps or bloatware from my cricket ascend 2 running 2.3.6 rooted ???
    Really... How is this related to the RAZR or Droid 4 root? Please post in the right section. You've posted 3 times about the same thing.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  8. #7
    Junior Member
    Points: 102, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1



    So if I want to unroot my droid razr which is running on 2.3.6 and is also rooted with motofail, how can I unroot. Please help me, I'm so freaking out.

  9. #8
    Junior Member
    Points: 155, Level: 3
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Kansas
    Posts
    6
    Phone
    Droid Xtreme



    I'm wondering if I should root my verizon phone or not. It's working pretty well now since I got the verizon apps redirected to Google, but I still don't have Cricket Clicks. How do I go about getting that? Someone from Cricket sent the files to my email. Can I just download them directly with my phone or what?

  10. #9
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    What is it? An apk file? If so just put it on the root of your SD Card and use the file manager to open it. Install it from there. Make sure settings > applications > allow installs from unknown locations is selected.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  11. #10
    Junior Member
    Points: 155, Level: 3
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Kansas
    Posts
    6
    Phone
    Droid Xtreme



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    What is it? An apk file? If so just put it on the root of your SD Card and use the file manager to open it. Install it from there. Make sure settings > applications > allow installs from unknown locations is selected.
    How do I put it on the root of my sd card?
    I know how to everything else.

  12. #11
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    root di·rec·to·ry

    Noun:
    The directory at the highest level of a hierarchy.


    This means on the SDCard but not in a folder inside that card. It's just easier to find that way.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  13. #12
    Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    1999
    Location
    Tulare, Ca
    Posts
    63
    Phone
    Droid 4



    Works GREAT!!! Real easy to use.

  14. #13
    Junior Member
    Points: 281, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    denver
    Posts
    7



    Okay this is driving me NUTS!! i have looked everywhere for help on this but nothing . i have a xt912 and it does not respond when i plug it into the computer , i mean it does charge but , it doesnt ask me if i want to charge only or storage mode or anything like that , my computer dosent even make a sound when i plug it in ????? WTF

  15. #14
    Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    1999
    Location
    Tulare, Ca
    Posts
    63
    Phone
    Droid 4



    Maybe your USB cable is just a charging cable and not a data cable. If it the charging cable when you plug it in it will just charge on computer. You may need to find Data cable instead of charging one. Hope this helps.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner