Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 271 to 285 of 398
  1. #271
    Member
    Points: 2,463, Level: 30
    Overall activity: 24.0%

    Reputation
    Reputation 30
    Join Date
    Jun 2011
    Customer Since
    May 2011
    Location
    Meridian, ID
    Posts
    118
    Phone
    Droid Razr



    I also want to say that the antenna far outdoes the Droid X in quality of signal. Sitting at my Desk with my driod x (same PRL since I did a *228 and *22804 both before switching and pulled the PRL off of the X) I would get 1 to 2 bars, occasionally 3 (out of 5). With the Razr I consistently get 4 or 5 bars in the same position.

    I did the APN settings as specificed above (hjerdee) and I'm waiting to see if they work. I will report back when I know.

  2. Remove this advertisement.
  3. #272
    Member
    Points: 2,463, Level: 30
    Overall activity: 24.0%

    Reputation
    Reputation 30
    Join Date
    Jun 2011
    Customer Since
    May 2011
    Location
    Meridian, ID
    Posts
    118
    Phone
    Droid Razr


    1 out of 1 members liked this post.

    I wanted to update that I now have mms working using the information listed above about leading the apns by hljerdee.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

  4. #273
    Member
    Points: 2,283, Level: 28
    Overall activity: 5.0%
    hljerdee's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    Any luck with mms?

    just a heads up.
    when sending mms to yourself it will send but delete it when you get it.

    so send to someone you live with. not sure why, if someone knows please tell me

    Sent from DR. MAXX using Tapatalk!

  5. #274
    Member
    Points: 2,463, Level: 30
    Overall activity: 24.0%

    Reputation
    Reputation 30
    Join Date
    Jun 2011
    Customer Since
    May 2011
    Location
    Meridian, ID
    Posts
    118
    Phone
    Droid Razr



    Quote Originally Posted by hljerdee View Post
    Any luck with mms?

    just a heads up.
    when sending mms to yourself it will send but delete it when you get it.

    so send to someone you live with. not sure why, if someone knows please tell me

    Sent from DR. MAXX using Tapatalk!
    My mms is working fine using the instructions above.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

  6. #275
    Member
    Points: 2,283, Level: 28
    Overall activity: 5.0%
    hljerdee's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    Wow!! I'm Glad others are having success with the solution! That makes my day!

    The bad news is, The solution does not work on ICS. I side loaded the most stable leak of ICS which worked great! Except I couldnt get data to work on it! I may have been able to edit the APNs that came with it for mms but it was much much bigger set of APNs.

    I wish I had more time to crack the ICS full flash!

    Maybe now Chrisngrod will consider adding the mms tut to the OP :-)

  7. #276
    Junior Member
    Points: 585, Level: 11
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    houston, tx
    Posts
    6



    Hi guys, i have got 3g and mms working. My only problem is getting the apps working. I have been googling for the past 5 days and cant seem to find out why apps isnt working. Thanks in advance.

  8. #277
    Member
    Points: 2,463, Level: 30
    Overall activity: 24.0%

    Reputation
    Reputation 30
    Join Date
    Jun 2011
    Customer Since
    May 2011
    Location
    Meridian, ID
    Posts
    118
    Phone
    Droid Razr



    Quote Originally Posted by mikespinks0401 View Post
    Hi guys, i have got 3g and mms working. My only problem is getting the apps working. I have been googling for the past 5 days and cant seem to find out why apps isnt working. Thanks in advance.
    Do you have a google account associated with the phone? You can check under settings/accounts

  9. #278
    Junior Member
    Points: 103, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1



    I can confirm that the mms is working on my DROID RAZR Maxx. Phone was flashed to Metropcs and used the majority of the information in this thread. Thanks to hljerdee for the info. I am totally enjoying this maxx to the max. Thanks to everyone who contributed as well.

    One thing I noticed after resetting the apns to default and adding the Metropcs apn, was that none of the apns are highlighted (green dot selected), but yet I have data and mms working. Weird

  10. #279
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    I decided to use cricket mms apk. So far no problems....

  11. #280
    Junior Member
    Points: 585, Level: 11
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    houston, tx
    Posts
    6



    Hii, so I got apps using GREENK45. I ha ve added the CDMA ANDROID and other apn. How do I get the 3g to stop cycling? The mms works only if I insert the Sim after I boot the phone without it. Do I need to get rid of the other APNs? Also how do I get rid of the http proxy settings.I tried to do it a few days ago but I never figured it out. And yes I have my google account set up.

    Thanks

  12. #281
    Junior Member
    Points: 144, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    kansas city, MO
    Posts
    1



    First, let me say "THANK YOU" to everybody who has a hand in figuring out the methods used in this thread, drafting the tutorials, and/or answering questions so generously. Your generosity is way off the chart.

    Secondly, because of the aforesaid, I have been able to flash my friend's Razr to Cricket. However, she has said that, without the sim card, she only has phone service...no data connection. When she plugs in the sim card, she is able to enable all services. I thought that it was necessary to remove the sim card once the flash was completed. Is that not the case? What difference does the sim card make if she is on Cricket's 3G and not on LTE?

  13. #282
    Junior Member
    Points: 281, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    denver
    Posts
    7



    okay this is dumb question but i dont think im the only one that has had this problem , i plug in my usb cable to my xt912 and the computer nor the phone reconizes this action . no driver installation pop up nothing i reload the proper driver over and over again i cannot get this phone too acknowlege anything to or from the computer , to do flashing and things of that sort , PLZ HELP

  14. #283
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Sometimes its the cable or u need to restart ur computer

    Sent from my PG86100 using Tapatalk 2

  15. #284
    Junior Member
    Points: 281, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    denver
    Posts
    7



    HELP!.
    so i em having a couple problem with some things here

    1. qpst shows the esn number of the before you connect in service programing , but it says unknown and doesnt know what kinds of phone it is

    2. the *#*#4636#*#* Command does nothing on my razr xt912 ? so em i doing somting wrong ?

  16. #285
    Junior Member
    Points: 281, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    denver
    Posts
    7



    Quote Originally Posted by RLockwich View Post
    Okay so try that with the APN settings and get back to us. And you've done everything the same as all the information provided in the tutorial here? Just make sure you didn't skip anything. I know disabling those APNs for the 4G LTE helps. I just don't know if the bbpanic and the movement should be a huge issue. When I did it, I just figured when I did it that anything to do with 4G should be off. Have you gone into the
    Go into *#*#4636#*#* - Went into phone information (Set to CDMA Only PRL, DNS check allowed, Query CFU enabled).
    OKAY SO WHEN I TYPE *#*#4636#*#* It does nothing on my razr ??? WTF ?

 

 
Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner