Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 7 of 27 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 91 to 105 of 398
  1. #91
    Junior Member
    Points: 710, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    27



    HEY!!! Sorry I didnt post in a bit but I finally got my Bionic flashed over with 100% steady 3g. This phone took me exactly one week but I got it. Thank you envy5000 for the heads up in the .901 update. It took me forever to have stable updates and root on this phone but once I got the .901 update and checked everything, it finally worked. If anybody needs any help with this phone I'd be happy to do my best to lend a hand.

    P.S. my mms is still not the best but Im working on it I know it's suppose to work good
    I'll let you guys know

  2. Remove this advertisement.
  3. #92
    Junior Member
    Points: 213, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    brandaid
    Posts
    16



    Quote Originally Posted by ihack.droid View Post
    HEY!!! Sorry I didnt post in a bit but I finally got my Bionic flashed over with 100% steady 3g. This phone took me exactly one week but I got it. Thank you envy5000 for the heads up in the .901 update. It took me forever to have stable updates and root on this phone but once I got the .901 update and checked everything, it finally worked. If anybody needs any help with this phone I'd be happy to do my best to lend a hand.

    P.S. my mms is still not the best but Im working on it I know it's suppose to work good
    I'll let you guys know
    how much is service on cricket ? im tempted to give up on PP.

  4. #93
    Junior Member
    Points: 710, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    27



    well I always put my customers on the 55 dollar plan but with taxes you end up paying like 60 bucks. Not bad for a prepaid company.
    What exactly are you putting on page plus

  5. #94
    Junior Member
    Points: 213, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    brandaid
    Posts
    16



    bionic ? lol

  6. #95
    Junior Member
    Points: 475, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    colorado
    Posts
    6



    Hi guys, i followed the guide for the razr, i am still not getting a stable 3G, i have reset/ wipe the phone 3 times, taking the LTE sim out and reboot over 10 times. and still not working, Any more idea that i can try. thanks in advance

  7. #96
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    What was the key in flashing this phone compared to the tutorial we provided for the razr?

  8. #97
    Junior Member
    Points: 475, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    colorado
    Posts
    6



    yes, i follow exactly to the dot.
    Quote Originally Posted by RLockwich View Post
    What was the key in flashing this phone compared to the tutorial we provided for the razr?

  9. #98
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    It's hard to understand because, everyone on here who has flashed it has had success following this forum. What problem are you having exactly?

    I'm sorry but I read your op and seen your problem is the stable 3G? You are accessing the ##PROGRAM menu and disabling all the 4G settings correct? make sure your doing the *#*#DATA#*#* and selecting the option for the CDMA (PRL Only). I don't know what else to say to you. Once you have complteted this tutorial we have provided are you following up with what user DINA has said:

    Quote Originally Posted by Dina View Post
    Got everything working THANKS to Chris and RLokwich! Oh, and for those of you that are not yet successful with this flash, just re-read the entire thread. Everything you need is HERE!

    It was not all smooth in the beginning.
    Insights:
    1) No need for BP tools. If your phone is on the homescreen, just connect it to the cable, choose PC mode and set up the port in HW.
    2) Mine took like 5 master resets before 3g showed up. So in case you are pulling your hair as to why 3g not showing up, master reset the phone. Turn on wifi. Bypass activation screen (backwards C method works if you keep trying for like 2 minutes), go through the set up pages and 3g will be there.
    Everything is stable so far. 3g working like a charm.

    Now time for some icecream
    Also in another post made by Dina she claims to have also figured out to leave ONE 4G APN in the 4G settings menu ENABLED
    Last edited by RLockwich; 02-02-2012 at 05:23 PM.

  10. #99
    Junior Member
    Points: 475, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    colorado
    Posts
    6



    how do you enable one 4G apn? ##program under the lte setting?

    ---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

    the 3G does work, just comes on and goes off. thats all. its looks as if cycling between LTE and 3G

    ---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

    i just master reset the phone. *#*#4636#*#* set network to CDMA auto (prl) DNS > allowed CFU > enable
    ##program menu > LTE setting >LTE bppanic>disable , Disable Class1 APN, Class2 APN, Class3 APN, and LTE Movement Detection>disable
    and of course i check all the setting in CDMA ws with the nv item and changed R-UIM to nv only.
    could it be i am using the PRL 35513?

  11. #100
    Junior Member
    Points: 213, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    brandaid
    Posts
    16



    Rlock what prl, update and radio where you all on?

  12. #101
    Junior Member
    Points: 149, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Coos Bay Oregon
    Posts
    6



    sorry to sound thick, but I see some people here have the bionic flashed over, can someone please explain how to do that? I dont see a forum listing for the device?

  13. #102
    Junior Member
    Points: 213, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    brandaid
    Posts
    16



    Quote Originally Posted by rjay View Post
    sorry to sound thick, but I see some people here have the bionic flashed over, can someone please explain how to do that? I dont see a forum listing for the device?
    Follow the instructions on page 1. Make sure to back up your bionic with the specialized verzion of cwm for bionic. Also you probably will need to update to .901 for this to work.

    Update on the PP side. We have made a break through and successfully activated bionics on PP. Everything is working except that 3g is cycling how did you guys fix the cycling problem?

  14. #103
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by envy5000 View Post
    Follow the instructions on page 1. Make sure to back up your bionic with the specialized verzion of cwm for bionic. Also you probably will need to update to .901 for this to work.

    Update on the PP side. We have made a break through and successfully activated bionics on PP. Everything is working except that 3g is cycling how did you guys fix the cycling problem?
    I'm working on this with the Droid 4 now, but it's a different cycling problem. Connection looks like it's remaining active, but it dies after the phone is asleep for a bit. Turn the screen back on, wait a moment and it's good to go. Still not perfect though, and you won't have data while the phone is sleeping.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  15. #104
    Junior Member
    Points: 213, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    brandaid
    Posts
    16



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    I'm working on this with the Droid 4 now, but it's a different cycling problem. Connection looks like it's remaining active, but it dies after the phone is asleep for a bit. Turn the screen back on, wait a moment and it's good to go. Still not perfect though, and you won't have data while the phone is sleeping.
    We think it has to do with the phones automatically falling back to eHRPD. If we can disable it completely it will stick on the EVDO Rev A 3g. I know it is possible on the thunderbolt due to the dual modems.

  16. #105
    Junior Member
    Points: 899, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11



    mms still not working for me droid razr.tried go sms pro manually programmed apn..tried apn on market everything no mms
    i flash phones for a living so i know the concept of the settings...thanx

 

 
Page 7 of 27 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner