Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Points: 1,103, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Clovis, California, United States
    Posts
    6



    Cm10 jelly bean on razr

    Has anyone tried this and been able to keep flash? Can you still get into bp tools? Is there a noticeable difference in how it preforms? Maybe if I use boot menu and boot it on a 2nd partition I could test it. I'd really like to try out 4.1 but my RAZR MAXX is my only phone and I'd not like to loose my flash.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Its nothing major

  4. #3
    Junior Member
    Points: 1,103, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Clovis, California, United States
    Posts
    6



    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    Its nothing major
    So you can still access bp tools and flash?

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Doubtful because you will need safestrap and it will boot you into safestrap instead of booting the phone

  6. #5
    Member
    Points: 1,216, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Arkansas
    Posts
    191



    You should be able to flash your phone to cricket and then flash the rom and be good. Not saying you will get data but talk and text should still function.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

  7. #6
    Junior Member
    Points: 655, Level: 13
    Overall activity: 0%
    eddy's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    memphis,tn
    Posts
    11



    Works great..no camera though. I flashed with bootmanager and converter. Don't flash jb gapps use GB gapps

    Sent from my XT912 using Tapatalk 2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner