Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Droid RAZR Flashing - Data Issues

    Currently trying to figure out why 3G drops constantly. It runs so smooth when connected.

    Anyone flash a Bionic before?

    Thanks
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 304, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    houston TX
    Posts
    8



    what prl are you using?? when i flashed my droid x i wasnt getting any 3g intill i found a prl that allowed me to have 3g

  4. #3
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Oh come on. Look who you're talking to. I might not be the best flasher out there, but I'm not the worst :-).

    I was just in Houston for Thanksgiving btw. Still know my way around there.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  5. #4
    Junior Member
    Points: 304, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    houston TX
    Posts
    8



    lol im just sayin....and you from houston?

  6. #5
    Junior Member
    Points: 1,498, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9



    can you tell me how to write the prl on this phone...thanks

  7. #6
    Member
    Points: 954, Level: 16
    Overall activity: 0%
    NUNsLAUGHTER92's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Posts
    52



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    Currently trying to figure out why 3G drops constantly. It runs so smooth when connected.

    Anyone flash a Bionic before?

    Thanks
    Maybe it's the radio version? Although I have no idea if radios will effect data on flashed phones.

    "You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy."

  8. #7
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by georgie_j0 View Post
    lol im just sayin....and you from houston?
    Originally yes! Lived out in Katy for most of that time. I'll be back there for New Years

    Quote Originally Posted by eclipse View Post
    can you tell me how to write the prl on this phone...thanks
    I'll try to post this in the tutorial thread. Need to do a lot of work. Just been busy.

    Quote Originally Posted by NUNsLAUGHTER92 View Post
    Maybe it's the radio version? Although I have no idea if radios will effect data on flashed phones.

    "You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy."
    Got it put on a Verizon account and everything worked. I'm suspecting it's a settings somewhere. I need to copy every screen of the default setup and then write fresh QPST settings. If you try to write the original settings after reading them, it gives you an error.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  9. #8
    Junior Member
    Points: 1,612, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    22



    Chris I fully flashed my Droid Bionic using the Razr method and found a Spokane Washington prl. I'm only getting 1x data though but everything works. I had to manually do a lot of modifying in settings to get everything working though!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner