Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 46 to 60 of 118
  1. #46
    Junior Member
    Points: 576, Level: 11
    Overall activity: 99.5%
    Angel Aguilar's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    25
    Phone
    HTC EVO 4G LTE



    When writing, should I have the LTE sim in or out?

    Sent from my EVO using Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #47
    Junior Member
    Points: 576, Level: 11
    Overall activity: 99.5%
    Angel Aguilar's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    25
    Phone
    HTC EVO 4G LTE



    Holy hell!!! OH SO I REDID EVERYTHING. Except this time I rest the sons, and followed avillal87 on apn. So far 3G on and mms incomming on.

    Sent from my EVO using Tapatalk 2

  4. #48
    Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    1999
    Location
    Tulare, Ca
    Posts
    63
    Phone
    Droid 4



    Quote Originally Posted by angel aguilar View Post
    holy hell!!! Oh so i redid everything. Except this time i rest the sons, and followed avillal87 on apn. So far 3g on and mms incomming on.

    Sent from my evo using tapatalk 2
    rest the sons?????

  5. #49
    Supporting Member
    Points: 2,520, Level: 30
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    2011
    Posts
    139
    Phone
    HTC Evo 4G LTE



    failed.. phone does not answer

    when i try sending the SPC Through CDMA workshop

    also QPST Sees The Port,But Says No Phone

    Any Advise?

  6. #50
    Junior Member
    Points: 576, Level: 11
    Overall activity: 99.5%
    Angel Aguilar's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    25
    Phone
    HTC EVO 4G LTE



    What worked for me was using win 7.

    Sent from my EVO using Tapatalk 2

  7. #51
    Supporting Member
    Points: 2,520, Level: 30
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    2011
    Posts
    139
    Phone
    HTC Evo 4G LTE



    i got windows 7
    also tried it on my desktop and laptop,still getting the same error

  8. #52
    Junior Member
    Points: 576, Level: 11
    Overall activity: 99.5%
    Angel Aguilar's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    25
    Phone
    HTC EVO 4G LTE



    I used cdma 2.7 and qpst 355. Did u go to devices under comm ports and see which port the phone is on. Also make sure your under bp tools.

    Sent from my EVO using Tapatalk 2

  9. #53
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Im still confused on "rest the sons"

  10. #54
    Junior Member
    Points: 576, Level: 11
    Overall activity: 99.5%
    Angel Aguilar's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    25
    Phone
    HTC EVO 4G LTE



    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    Im still confused on "rest the sons"
    Reset the apns. Stupid auto-correct llol

    Sent from my EVO using Tapatalk 2

  11. #55
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Got it now thanks

  12. #56
    Junior Member
    Points: 278, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Benton, Arkansas
    Posts
    7



    I need help asap. My droid razr is flashed to cricket, but *228 wont call out. any help? ive never activated this phone before.

  13. #57
    Member
    Points: 2,283, Level: 28
    Overall activity: 5.0%
    hljerdee's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    The RAZR has to be manually programmed!



    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk

  14. #58
    Junior Member
    Points: 278, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Benton, Arkansas
    Posts
    7



    How do you do it?? i'm new to this, i have an evo 3D ive been using and activation went flawlessly. Please help

  15. #59
    Member
    Points: 2,283, Level: 28
    Overall activity: 5.0%
    hljerdee's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    I'm at the fair with the family, so its hard to break it down, however find the full flash tut for the Droid RAZR. And the instructions for ##program and that will get you the basic talk and text.

    3d was my last phone as well, good luck!

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk

  16. #60
    Junior Member
    Points: 278, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Benton, Arkansas
    Posts
    7



    hopefully i can figure it out soon. Im dying to use it, thanks for your time

 

 
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner