Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Junior Member
    Points: 940, Level: 16
    Overall activity: 1.0%
    qblk's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    may 1999
    Location
    Wichita, Kansas, United States
    Posts
    15
    Phone
    Droid Razr



    Quote Originally Posted by mr2krazee View Post
    sorry ive been in the middle of restoring an awd eagle talon for the last few weeks, ive been very busy. i havent reflashed yet but mms works intermittently, if i keep swending the same msg over and over eventually it will send... i just bought my wife an xt912 im going to flash to cricket today for her. any idea how to obtain the min from a phone with no sim?
    The 4g sim card will say the Verizon and if you don't have it it will be blank but you will need to know your cricket MIN when you go to use qpst when sending your information to the phone, however I'm not sure if your 3g will show/work without the card I know when flashing its best to have it out until your done. Try to find one just in caseit don't work "3g" if you call cricket or go to a store you can get the min if she already has a phone it will be in that one as well but steps are different in different phones RAZR dail ##program than send than 000000 for the spc it will be in option 1sorry for the spelling using my phone I'll relflash my phone with out the card and write back if it works "3g"

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 133, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2013
    Location
    spokane wa
    Posts
    9



    k i just used my old min and mdn from my razr because ive heard people on here who dont have their numbers so they used all zeros nd it they say it worked because you get new numbers when you go to the cricket and activate. it must have worked because i get cricket when i dial 611...

  4. #18
    Junior Member
    Points: 133, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2013
    Location
    spokane wa
    Posts
    9



    k i just went and activated my wifes razr and the flash was succesful. i applied the jig fix after i flashed the phone, but i get the exact same error as on my razr, seems to be a common occurrence here

  5. #19
    Junior Member
    Points: 940, Level: 16
    Overall activity: 1.0%
    qblk's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    may 1999
    Location
    Wichita, Kansas, United States
    Posts
    15
    Phone
    Droid Razr



    Maybe try deleting the MMS apps out of the zip next time you reflash your phone and see if the stock app will send it

  6. #20
    Junior Member
    Points: 133, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2013
    Location
    spokane wa
    Posts
    9



    Quote Originally Posted by qblk View Post
    Maybe try deleting the MMS apps out of the zip next time you reflash your phone and see if the stock app will send it
    When I reflash the jig or reflash the network for cricket?

    ---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

    I just found an apk for the stock text/MMS app and installed it I then disabled the MMS app from the jig fix and tried sending MMS this time I get no error but it just says sending and never sent...

  7. #21
    Junior Member
    Points: 940, Level: 16
    Overall activity: 1.0%
    qblk's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    may 1999
    Location
    Wichita, Kansas, United States
    Posts
    15
    Phone
    Droid Razr



    Whenever you have to re install the stock system

  8. #22
    Junior Member
    Points: 133, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2013
    Location
    spokane wa
    Posts
    9



    Hmm I think I'll reinstall using the jb RAZR utility but I don't want to wipe my data so I'll just use option 2. That stock apk I got last night does not have MMS working I failed to read that before installation.
    Last edited by mr2krazee; 05-30-2013 at 01:45 PM.

  9. #23
    Junior Member
    Points: 830, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    tucson,az
    Posts
    8
    Phone
    droid pro on cm7



    can u go into detail on the cricket jig fix
    thank u

  10. #24
    Junior Member
    Points: 940, Level: 16
    Overall activity: 1.0%
    qblk's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    may 1999
    Location
    Wichita, Kansas, United States
    Posts
    15
    Phone
    Droid Razr



    Quote Originally Posted by mxscoobydoo View Post
    can u go into detail on the cricket jig fix
    thank u
    What more do you want to know about it?
    And for some reason lately its been not working right I'm currently looking into finding out why its causing fc's try alternate method for now

  11. #25
    Junior Member
    Points: 123, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    Aug 2013
    Location
    California
    Posts
    2
    Phone
    XT912 RAZR MAXX



    Anyone figure out how to send MMS from the stock MMS app? My local Cricket store got MMS working but only from a clone MMS app called "android messaging". They went to mms.flashingtools.com on my phone. The site will detect your version of android and provide you a link to download the app. I tried thier method after flashing various custom roms and it either will not install or force closes when you send an attached picture.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner