Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Points: 921, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    only 1x no 3g please help

    Hi. I have a razr on ics 50 dollars plan. Everything was working fine until i went out of town. No 3g and 1x sometimes. So i thought it was just no coverage. Now im back in town but still no 3g .1x only . I been flashing prl s and playing with ##program but no luck. My btothers droid x have the same prl 42900 and its works good anywhere. Any ideas? Im a noob so will appreciate help. Thanks

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by bbtorres23 View Post
    Hi. I have a razr on ics 50 dollars plan. Everything was working fine until i went out of town. No 3g and 1x sometimes. So i thought it was just no coverage. Now im back in town but still no 3g .1x only . I been flashing prl s and playing with ##program but no luck. My btothers droid x have the same prl 42900 and its works good anywhere. Any ideas? Im a noob so will appreciate help. Thanks
    Try ##program, go to testing, click next 2 times, for network mode put cdma and evdo. Click the back button on the phone twice and reboot it. If that does not help, try cdma, evdo, and lte mode.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  4. #3
    Junior Member
    Points: 600, Level: 11
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2012
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    20



    factory reset solved this for me. make a backup and give it a try

  5. #4
    Junior Member
    Points: 921, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10



    I did a factory reset and re flash it. And it works. 3g again thanks

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner