Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    Please please help me with droid razr

    OK I DID THE OTA ICS UPDATE FOUND HERE http://www.cricketusers.com/content/...-rda990-s.html EVERTHING WENT FINE BUT IM AM UNABLE TO GET PASS THE ACTIVATION SCREEN HERE IS A LIST OF THING I TRIED TO DO TO GET AROUND IT PLEASE IF THERE IS ANYTHING ELSE I CAN DO PLEASE TELL ME.

    1. BP TOOLS (STILL NOTHING)

    2. CHANGED R-IUM TO NV ONLY IN CDMA WORK SHOP (STILL NOTHING)

    3. COMPLETE FLASHED THE PHONE (STILL NOTHING)

    4. REMOVE AND PUT SIM CARD BACK (STILL NOTHING)

    5. DID *#*#INFO#*# CHANGED NETWORK MODE TO PRL AUTO (STILL NOTHING)


    IF ANYONE HAS ANYTHING TO OFFER TO HELP I REALLY NEED IT PLEASE

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by cricketflash View Post
    OK I DID THE OTA ICS UPDATE FOUND HERE http://www.cricketusers.com/content/...-rda990-s.html EVERTHING WENT FINE BUT IM AM UNABLE TO GET PASS THE ACTIVATION SCREEN HERE IS A LIST OF THING I TRIED TO DO TO GET AROUND IT PLEASE IF THERE IS ANYTHING ELSE I CAN DO PLEASE TELL ME.

    1. BP TOOLS (STILL NOTHING)

    2. CHANGED R-IUM TO NV ONLY IN CDMA WORK SHOP (STILL NOTHING)

    3. COMPLETE FLASHED THE PHONE (STILL NOTHING)

    4. REMOVE AND PUT SIM CARD BACK (STILL NOTHING)

    5. DID *#*#INFO#*# CHANGED NETWORK MODE TO PRL AUTO (STILL NOTHING)


    IF ANYONE HAS ANYTHING TO OFFER TO HELP I REALLY NEED IT PLEASE
    I did post info about this but u will need to flash the phone and let the phone do it own activation process

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    Last edited by avillal87; 06-27-2012 at 09:07 PM.

  4. #3
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    yea i tryied that too

    Quote Originally Posted by avillal87 View Post
    I did post info about this but u will need to flash the phone and let the phone do it own activation process

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

    i did let it do the activation but it keeps coming up an error call cust service

  5. #4
    Member
    Points: 2,243, Level: 28
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    colorado
    Posts
    229



    are you talking about the screen when you first start up the phone? if that is the case then tap the four corners of the phone screen. starting with the top left then top right, bottom right, and bottom left. give it a sec. you should be on home screen.,

  6. #5
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    no differnt

    no its different with ics

  7. #6
    Member
    Points: 2,243, Level: 28
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    colorado
    Posts
    229



    em i flashed to ICS but I can get passed it. maybe you need to flash in 2.3.4 905 load ics and then get passed it. im pretty sure its still the 4 corners

  8. #7
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    no android guy

    with ics there is no android guy just a next button that it

  9. #8
    Member
    Points: 2,243, Level: 28
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    colorado
    Posts
    229



    what happens if u hit next?

  10. #9
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    nothing

    it just says please wait while we activate ur phone but never does anything

  11. #10
    Member
    Points: 2,243, Level: 28
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    colorado
    Posts
    229



    hitting the home screen or the back screen does nothing? Think u need to go back to gingerbread, flash phone, then update to ICS. Do you know how to go back to 2.3.4?

  12. #11
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    yea tried that too

    yea i already did that went back to ginger bread then flash the phone then i did the ics update and still nothing

  13. #12
    Member
    Points: 2,243, Level: 28
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    colorado
    Posts
    229



    your missing something or not hitting it right then. I have been trying to get 3g working right on my phone for days. I have loaded ICS like 3 times and always get passed the problem your having.

    so you cant do this? sometimes it takes a min for it to load.

    Bypass activation on your Android device | Android Central




    ---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

    and
    Droid Me




    ---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

    and
    Droid Me









  14. #13
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    Quote Originally Posted by asuddendeath View Post
    your missing something or not hitting it right then. I have been trying to get 3g working right on my phone for days. I have loaded ICS like 3 times and always get passed the problem your having.

    so you cant do this? sometimes it takes a min for it to load.

    Bypass activation on your Android device | Android Central




    ---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

    and
    Droid Me




    ---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

    and
    Droid Me













    yea i have done all that here is a video of my issue maybe this will help understand







  15. #14
    Member
    Points: 2,243, Level: 28
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    colorado
    Posts
    229



    ok. Is it saying 3g in the top corner? I am thinking that before you hit activate button you did the backwards C?
    I had this issue too, im trying to think how I got around it. I would go into recovery if the backwards C does not work, also try emergency call, when the dialer comes up type ##program, it should take you into programing. From there start the settings to flash to cricket. Next boot into BP tools and try a full flash to cricket.

    Do you have a wifi network?

    If all fails FXZ back to 902 then update to 905, flash to cricket, enable wifi and connect to a wife network, update to ICS, and go from there.

    ---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

    at the welcome screen do the revers C. it should work for you.

  16. #15
    Member
    Points: 9,827, Level: 66
    Overall activity: 0%
    cricketflash's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    43



    Thanks so much you

    THANKS SO MUCH FOR HELPING ME I HAVE GOTTEN PASS IT BECAUSE OF U AND I HAVE POSTED A GUIDE ON HOW TO GET PASS IT SEE BELOW
    http://www.cricketusers.com/verizon-...html#post73387

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner