Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 31 to 45 of 107
  1. #31
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    PPP?
    Can I install this apk using apk installer?

    Sent from my HTC T-Bolt using Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Yep... My 3G is intermittent as h*ll:banghead:
    My Merc has NO issues...

    Sent from my HTC T-Bolt using Tapatalk 2

  4. #33
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    CDMA WS and check you EVDO profiles, also make sure your set to Simple IP

  5. #34
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by Mr.E View Post
    CDMA WS and check you EVDO profiles, also make sure your set to Simple IP
    That won't do anything.

    ---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

    Quote Originally Posted by RoWilJr View Post
    PPP?
    Can I install this apk using apk installer?

    Sent from my HTC T-Bolt using Tapatalk 2

    PPP is the field for EVDO settings in QPST.


    Last edited by Dina; 07-19-2012 at 04:17 PM.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  6. #35
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Soooo...how do I go about installing the hybrid prl Dina is asking us to try out?

    Sent from my HTC T-Bolt using Tapatalk 2

  7. #36
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by RoWilJr View Post
    Soooo...how do I go about installing the hybrid prl Dina is asking us to try out?

    Sent from my HTC T-Bolt using Tapatalk 2
    Boot your thunder in DIAG mode, and load PRL in Roam tab on QPST.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  8. #37
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    How do I do this^^^? (noob status now)

  9. #38
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado


    1 out of 1 members liked this post.

    ##3424#, reboot in LAN Diag, install drivers, qpst roam tab.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  10. #39
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Do I download to root of sd card? or computer? does the phone need to plugged into computer?

  11. #40
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    I would use CDMA Workshop over QPST anyday more you can see and check in WS

  12. #41
    Supporting Member
    Points: 792, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    MD USA
    Posts
    25



    Quote Originally Posted by Dina View Post
    People, try this hybrid for me please. Attachment 2967
    i tried cdma workshop 2.7 and 3.8 i get that is not a valid prl

  13. #42
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by Doninfor View Post
    i tried cdma workshop 2.7 and 3.8 i get that is not a valid prl
    You have to use QPST. These hybrid PRLs are made using QPST's RL Editor.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  14. #43
    Junior Member
    Points: 857, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    MD
    Posts
    9



    Has anyone figured out what the problem is in the tri band area are these flashed phones being fazed out or is there a solutition to fix this. I have not had good service in the last week or so.

  15. #44
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Houston checking in, no problems here.

  16. #45
    Junior Member
    Points: 906, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    QA, MD
    Posts
    13



    Quote Originally Posted by Dina View Post
    People, try this hybrid for me please. Attachment 2967


    Im trying it right now, I'll post results.

    ---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

    Quote Originally Posted by tjocus View Post
    Im trying it right now, I'll post results.

    3G still drops with this PRL the symptoms dont seem to change based on the PRL..

 

 
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner