Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 106 to 107 of 107
  1. #106
    Junior Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 0%
    iftikhar1993's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Customer Since
    12/2009
    Location
    Houston Texas
    Posts
    9



    Red face

    Quote Originally Posted by Dina View Post
    Your bionic either needs to be reflashed, or some settings just need to be toggled. It is not a triband market issue, but rather the flash problem. Unstable 3g is one of the problems that happen when flashing a bionic.
    check the setting in the wireless networks to make sure its on the CDMA or Automatic. run *228 comand for programming , have your account refresh by Cricket rep for mms , and WAP internet that should do it sometimes

  2. Remove this advertisement.
  3. #107
    Junior Member
    Points: 1,035, Level: 17
    Overall activity: 0%
    iftikhar1993's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Customer Since
    12/2009
    Location
    Houston Texas
    Posts
    9



    Reflash the phone with hybrid PRLs so your phone would get the new 3G or 4G.

 

 
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner