Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Points: 159, Level: 3
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    june 2007
    Location
    Austin Texas
    Posts
    2



    Galaxy s2 Flashed 2 cricket doesn't receive calls or text

    I bought a galaxy s2 black that was already flashed to cricket and working fine. I took it to have my number switched to it and was told the service is still on and i'd have to wait until it cuts of too have my number on it. Ok blah blah blah I got it switched but, the problem is the phone needs to be restarted all thru the day to receive text msgs and the time stamp is right when it comes thru so idk if you just texted or awhile ago. As far as missed calls if you don't leave a msg I won't know you called. The phone will be on and sending callers straight to voicemail. I have a friend who flashes for cricket and he says the s2 is just a bad phone to flash to cricket. Is there anybody having this problem and what can I do to fix this?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 1,235, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    29



    i have the same thing that happens on my evo except i can receive calls but most of the time i wont receive texts and sometimes when i restart my phone i receive some.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 1,160, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    28



    I have the S2, and I get texts and calls perfectly. One thing you should try is changing your PRL, because some PRLs have problems with that. I am currently running the 45513 Hybrid and my phone is working perfectly.

  5. #4
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Early on at least there were issues with the radio firmware as well.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by dboy21 View Post
    I bought a galaxy s2 black that was already flashed to cricket and working fine. I took it to have my number switched to it and was told the service is still on and i'd have to wait until it cuts of too have my number on it. Ok blah blah blah I got it switched but, the problem is the phone needs to be restarted all thru the day to receive text msgs and the time stamp is right when it comes thru so idk if you just texted or awhile ago. As far as missed calls if you don't leave a msg I won't know you called. The phone will be on and sending callers straight to voicemail. I have a friend who flashes for cricket and he says the s2 is just a bad phone to flash to cricket. Is there anybody having this problem and what can I do to fix this?
    My sis has the same issue with her S2. No matter what prl we tried, it still sends some calls directly to VM. I haven't seen that issue with US Cellular S2, so there is something wrong on the sprint version.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  7. #6
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Dumb question but DDTM isn't enabled is it? Has everyone tried a different modem?
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  8. #7
    Member
    Points: 1,297, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Winterfell
    Posts
    50



    I just checked and don't even have a DDTM option. After resetting the phone the other night I started getting my calls and texts but still no data.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner