Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Points: 621, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11



    No data connection, apart from WiFi and bluetooth

    I have a fascinate, flashed from verizon and rooted. I have the ED05 Froyo rom rooted with super oneclick. My internet always worked, up until last week. I have always been on the $45 plan. My mms has never worked, so that is not a problem, got used to that. I have done everything I can think of. I have factory reset, wiped everything and started over. I did the full flash, flashed the rom and re-rooted my phone. Still, no internet. I have had my account refreshed, not sure if that actually does anything. There is not even an icon for 3g, 1x, anything. In testing, I get this.. PingIpAddr:Fail:IP addr not reachable. In my phone status, my network is unkown, service state is in service and mobile network type is CDMA-1xRTT.. not sure what that means.. Mobile network state is disconnected. It varies from that and connecting. I can still call and text. Just no internet. Yes, I could use WiFi but I am getting really annoyed.. Does anyone know anything about this problem?? I have searched google alot!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 580, Level: 11
    Overall activity: 0%
    jflorestit's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    13



    booteh87, check this out in the cricket users forum complete guide to flashing fascinate; http://www.cricketusers.com/verizon-...ernet-mms.html

    ---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

    now to get the data connections I have always had issues making it work. Try using GreenK45 also located in these forum and on the market and this makes all your cricket connections work.

    ---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

    now to get the data connections I have always had issues making it work. Try using GreenK45 also located in these forum and on the market and this makes all your cricket connections work.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner