Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Points: 1,184, Level: 18
    Overall activity: 1.0%
    alegalalien's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    Northern California
    Posts
    19
    Phone
    Motorola DX/D2



    Question Tulare, Ca./ Droid 2,Gingerbread Zombiestomped on $55 Android plan/ Want EvDo Rev.A

    I flashed my D2 and everything works excellent. The only problem I have to complain about is my 3g mobile network type is EvDo rev. 0. I would love to have EvDo rev. A or better if possible cuzz rev.A is close to double rev.0( from what Ive read). I know the phone is capable--I was just wondering if this is a software issue or if my location is limited to rev.0.
    Id appreciate help on this issue I wanna go faster faster faster lol

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 51,481, Level: 100
    Overall activity: 0%
    avenue's Avatar
    Reputation
    Reputation 51
    Join Date
    May 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,805



    Quote Originally Posted by alegalalien View Post
    I flashed my D2 and everything works excellent. The only problem I have to complain about is my 3g mobile network type is EvDo rev. 0. I would love to have EvDo rev. A or better if possible cuzz rev.A is close to double rev.0( from what Ive read). I know the phone is capable--I was just wondering if this is a software issue or if my location is limited to rev.0.
    Id appreciate help on this issue I wanna go faster faster faster lol
    I believe all Cricket markets are EVDO Rev A. Therefore, I will move this thread to the correct forum.

    -Avenue

  4. #3
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    rev. 0 here in Fresno as well...

    You get what you pay for...

  5. #4
    Senior Member
    Points: 51,481, Level: 100
    Overall activity: 0%
    avenue's Avatar
    Reputation
    Reputation 51
    Join Date
    May 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,805



    Quote Originally Posted by mraabhimself View Post
    rev. 0 here in Fresno as well...

    You get what you pay for...
    Oh, I didn't know that. I thought there was Rev A in all of Cricket's market.

    Sorry about that. I'll move the thread back to network discussion.

  6. #5
    Junior Member
    Points: 1,184, Level: 18
    Overall activity: 1.0%
    alegalalien's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    Northern California
    Posts
    19
    Phone
    Motorola DX/D2



    yeah i was sure it was rev.0 because I did several speed tests .My average speed is around download= 550-700 kbps/ upload 100-210...My BEST upload = 240 kbps / download =1147 kbps.
    From what Ive read, Rev.A has average download of 700-1400+ kbps /upload of 500-800+ kbps----I want that --but yea RAAB ya get what you pay for it seems lol---unless someone has a fix--please please please ))))))

  7. #6
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    Averaging ~250-500 down & ~400-800 up...

  8. #7
    Junior Member
    Points: 1,184, Level: 18
    Overall activity: 1.0%
    alegalalien's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Location
    Northern California
    Posts
    19
    Phone
    Motorola DX/D2



    when I was at work across town I checked my mobile network and it said EVDO REV.A so I guess I do have it, just depends on where Im at, wish I had it @ my house....just wanted to let everyone know it does exist in my area

  9. #8
    Senior Member
    Points: 51,481, Level: 100
    Overall activity: 0%
    avenue's Avatar
    Reputation
    Reputation 51
    Join Date
    May 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,805



    Quote Originally Posted by alegalalien View Post
    when I was at work across town I checked my mobile network and it said EVDO REV.A so I guess I do have it, just depends on where Im at, wish I had it @ my house....just wanted to let everyone know it does exist in my area
    Thanks for the update.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-01-2011, 12:41 PM
  2. Youtube Video $45 Plan vs $55 Android Plan
    By Chris Rodriguez in forum Flashed Android (Google) OS Devices
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2011, 08:05 AM
  3. Can't keep 3G (EVDO)
    By lyrical1278 in forum Sprint HTC EVO 4G
    Replies: 9
    Last Post: 06-19-2011, 08:39 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-28-2011, 08:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner