Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Points: 563, Level: 11
    Overall activity: 2.0%
    Red Rainbow's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    4-2012
    Location
    St Louis
    Posts
    16
    Phone
    ZTE Score



    ZTE Score only getting 1X speed

    I've had the ZTE Score for about 2 months. It has been running at 3x speed just fine until a couple days ago. My monthly plan just reset so I know I am not over my limit in data, as the network slows afterwards.

    No matter where I go I am at 1x speed in a perfect coverage area. I even did a hard reset thinking I may have had a virus and I am still at 1x speed.

    Does anyone know what happened to my phone? Cricket has been no help, they just tell me my processor is too slow. Well it wasn't a couple days ago.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 2,135, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Devicive's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    159
    Phone
    ZTE Score



    Same problem here since yesterday.

    zte score

  4. #3
    Junior Member
    Points: 563, Level: 11
    Overall activity: 2.0%
    Red Rainbow's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    4-2012
    Location
    St Louis
    Posts
    16
    Phone
    ZTE Score



    and were both in missouri hmmmm...

  5. #4
    Member
    Points: 2,135, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Devicive's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    159
    Phone
    ZTE Score



    At first it was just slow so I deleted the dalvic cache and rebooted in hopes. That's when it went to 1x and hasn't been back since. Don't want to install Rom again.

    zte score

  6. #5
    Member
    Points: 2,135, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Devicive's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Missouri
    Posts
    159
    Phone
    ZTE Score



    Re: ZTE Score only getting 1X speed

    Still slow even 8 days into a new billing cycle. Picked up speed for the first 4 days of the cycle them feel off. My wife's phone works fine. So why is mine so slow.

    Sent from my X500 using Tapatalk 2

  7. #6
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Network issue Missouri

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner