Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 46 to 60 of 87
  1. #46
    Member
    Points: 1,121, Level: 18
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    44
    Phone
    Droid 4 - $45 plan



    I left the default APNs alone and added two new APNs with the name: cricket, the APN set to internet, and the MMSC set to
    http://mms.mycricket.com/servlets/mms


    . On one I left the MCC 311 and the MNC 480 but on the other I used 310 and 004. Under QPST I didn't modify the settings under the CDMA-2 tab and under the UTMS system tab I set preferred mode to CDMA only. I'm not sure what settings actually impact the mms. I also noticed that under the extended nam on my phone the true IMSI isn't set to what I usually set it too, it's still on the default settings for the phone.


  2. Remove this advertisement.
  3. #47
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    I just need two thing to make it work. Apn-conf.xml and build.prop to set it up. It may work and it may not.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

  4. #48
    Junior Member
    Points: 1,307, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Pittsburgh, Pa
    Posts
    3



    Sim Card question

    I Purchased a an unregistered verizon sim card off eBay. Will that work? Or will i need a registered sim card from verizon?

  5. #49
    Junior Member
    Points: 387, Level: 7
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    south san francisco
    Posts
    4



    i have updated my droid 4 to ics 4.0.4 is there a way that i can flash it to cricket or put it into diag mode

  6. #50
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by droid779 View Post
    i have updated my droid 4 to ics 4.0.4 is there a way that i can flash it to cricket or put it into diag mode
    Turn off the phone. Press volume down+up. Power on while holding those. Release all when the screen with white words appear. Volume down till bp tools, press volume up when bp tools is highlighted. Connect to pc. Diag port will be created if you have the drivers from motorola.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  7. #51
    Junior Member
    Points: 387, Level: 7
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    south san francisco
    Posts
    4



    ok so i got my droid 4 running 4.0.4 ics on diag mode. when i try to open a hw virtual serial port for my phone i would get an error. i am trying to write the prl on my phone. can anyone help me!!

  8. #52
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    You don't need hw. Port is already created. Just go to qpst and load the prl.

  9. #53
    Junior Member
    Points: 387, Level: 7
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    south san francisco
    Posts
    4



    when flashing the prl to my phone with the qpst there is an error that pops up. the phone returned a failure status during the read o write operation. how can i solve that problem

  10. #54
    Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    1999
    Location
    Tulare, Ca
    Posts
    63
    Phone
    Droid 4



    what the exact error it says?

  11. #55
    Junior Member
    Points: 679, Level: 13
    Overall activity: 0%
    jerichi's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Hendersonville, Tn
    Posts
    9
    Phone
    Htc Incredible



    Quote Originally Posted by droid779 View Post
    when flashing the prl to my phone with the qpst there is an error that pops up. the phone returned a failure status during the read o write operation. how can i solve that problem
    I have the same problem when flashing it says "the phone returned a failure status during read o write operation" what could that be any help would be awesome

    Sent from my DROID BIONIC using Xparent ICS Tapatalk 2

  12. #56
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Re: Full Flash Verizon Motorola Droid 4 to Cricket Wireless

    A problem with the connect. I turn off both things, the phone and the pc. I believe it help or fresh restart could help fix the issue.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

  13. #57
    Junior Member
    Points: 679, Level: 13
    Overall activity: 0%
    jerichi's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Hendersonville, Tn
    Posts
    9
    Phone
    Htc Incredible



    Quote Originally Posted by avillal87 View Post
    A problem with the connect. I turn off both things, the phone and the pc. I believe it help or fresh restart could help fix the issue.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    I was able to resolve my issue by changing a couple of settings if anyone needs help with it pm me and ill help when i get back to the computer ill post how i did it

    Sent from my DROID BIONIC using Xparent ICS Tapatalk 2

  14. #58
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    Flashed one of these last week for my buddy. Great tutorial and he couldn't be happier with it! Thank you!

  15. #59
    Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    1999
    Location
    Tulare, Ca
    Posts
    63
    Phone
    Droid 4



    Tutorial works great for talk txt and internet. MMS is a different story tho. I have MMS working like a charm with a few hiccups . But I'm pleased with. BTW I'm still using a custom rom "ECLIPSE". Have excellent battery life also since ICS drain your battery fast!

  16. #60
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by WickedWay View Post
    Tutorial works great for talk txt and internet. MMS is a different story tho. I have MMS working like a charm with a few hiccups . But I'm pleased with. BTW I'm still using a custom rom "ECLIPSE". Have excellent battery life also since ICS drain your battery fast!
    Feel free to let us know how you did it. I usually don't have time to work out the MMS kinks these days. I would be more than happy to include it in the OP and give you credit though.

    Thanks.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

 

 
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner