Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Points: 985, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    colorado
    Posts
    3



    Droid Bionic Flash To Cricket No Data Help

    Hey i was wondering if anyone got the droid bionic to get data on cricket? I got the talk/text on it but it does not pick up 1x or 3g. Any inputs?
    thanks

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Use RAZR flashing guide. Get a non active sim card.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  4. #3
    Member
    Points: 1,744, Level: 24
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    75



    i did it exactly as per the razr, but data still does not work. If i put in a LTE card than the 3g SOMETIMES will come on.

  5. #4
    Junior Member
    Points: 717, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    7



    sim provisioning?

    Did you ## program and edit 6 and 14?

  6. #5
    Member
    Points: 1,536, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Washington, District of Columbia, United States
    Posts
    46



    flashing bionic

    Any updates

  7. #6
    Junior Member
    Points: 662, Level: 13
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7



    does a Cingular sim card work?

  8. #7
    haoleflip719
    Guest



    Quote Originally Posted by truwrxtacy View Post
    i did it exactly as per the razr, but data still does not work. If i put in a LTE card than the 3g SOMETIMES will come on.
    This is correct.

    For the RAZR and BIONIC on 2.3 Gingerbread:
    3G has to "settle." This means, after properly flashing it for data with a SIM card in the phone, you have to let the phone sit on a charger (so your battery doesn't die) without doing ANYTHING with the phone. This means no calls, texts etc. until your phone's 3G and signal bars turn blue. Making calls or texting or doing anything else on your phone will interrupt the settling process. The settling process can take as long as a few hours or sometimes will be quicker depending on how many interruptions you have. You may notice a white 3G symbol popping in and out. This is because the data has not settled yet and is not constant. If you don't see a white 3G symbol then that means your phone is not properly flashed for data and you might want to go back and check your settings.

    If you are on stock Ice Cream Sandwich or any ICS custom ROM, follow my solution on page 2 here: No data after ics update???

    Hope this helps!

    Sent from my DROID BIONIC on 6.7.230 ICS Leak using Tapatalk 2
    Flashed to Cricket Wireless*Talk/Text/MMS/3G
    Last edited by haoleflip719; 07-29-2012 at 11:51 AM.

  9. #8
    haoleflip719
    Guest



    Quote Originally Posted by Jaun Coronado View Post
    does a Cingular sim card work?
    I have heard of other people using other SIM cards that are not VZW cards and they've had success. I've never personally tried it myself though. Only one way to find out!
    Last edited by haoleflip719; 07-29-2012 at 11:55 AM.

  10. #9
    Junior Member
    Points: 662, Level: 13
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7



    Quote Originally Posted by haoleflip719 View Post
    I have heard of other people using other SIM cards that are not VZW cards and they've had success. I've never personally tried it myself though. Only one way to find out!
    how do i know if it doesnt work? lol, and if i use a vzw sim does it have to be 4g or can i use the pre-paid one?

  11. #10
    haoleflip719
    Guest



    Quote Originally Posted by Jaun Coronado View Post
    how do i know if it doesnt work? lol, and if i use a vzw sim does it have to be 4g or can i use the pre-paid one?
    You'll know it doesn't work if your data doesn't work lol. Like I said, I've never personally tried this, so I'm not sure. Only one way to find out and that's to try it yourself. I have the VZW 4G card in mine and no problems with data.

    Sent from my DROID BIONIC on 6.7.230 ICS Leak using Tapatalk 2
    Flashed to Cricket Wireless*Talk/Text/MMS/3G

  12. #11
    Junior Member
    Points: 662, Level: 13
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7


    1 out of 1 members liked this post.

    Yea the singular sim card doesn't work, just inserted vzw 4g sim card and it worked flawless. Dose any one have an ics mms solution?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner