Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Points: 415, Level: 8
    Overall activity: 1.0%
    John6664's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    Oct 2011
    Location
    Lakewood, Colorado
    Posts
    10



    Will a 64 gb micro sd card work on the engage?

    I am wondering because i have a 32 gb card thats running low with only 4gb left....so will a 64 gb micro sd card work? Or am i stuck with this 32 gb card? Any help is appricated!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    No. Only up to a 32GB class 4...


    ZTE Engage - ZTE USA




    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  4. #3
    Junior Member
    Points: 415, Level: 8
    Overall activity: 1.0%
    John6664's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    Oct 2011
    Location
    Lakewood, Colorado
    Posts
    10



    Okay! thank you!

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,239, Level: 41
    Overall activity: 0%
    stedman420's Avatar
    Reputation
    Reputation 71
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mt. Angel, Oregon
    Posts
    331
    Phone
    ZTE Engage V8000



    It is only up 32GB microsd but any class 32GB micro sdcard will work

    My 32GB class 10 works great anyway.

    It is nice to see though after calling and giving zte a hard time they finally posted user manuals at least though Lmao

  6. #5
    Junior Member
    Points: 806, Level: 15
    Overall activity: 10.0%
    hexhiss's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Customer Since
    2006
    Location
    Kerrville, Tx.
    Posts
    22
    Phone
    Engage LT n8000



    You could always keep a couple of extra 32gb cards with ya and just use your computer to coppy critical data to all the cards(ie contacts settings etc) then use the remaining space for movies or music so on. Kind of a hassle I guess but at least you would have everything with you and not have tp delete stuff to make room. Just mount a diff sd card. Just a thought

  7. #6
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB


    0 out of 1 members liked this post.

    I'm currently using the LG Optimus Regard. The official site
    LG Optimus REGARD LW770 | LG USA


    says that up to 32GB supported, but I have a 64GB and it works fine. After formatting it says 59GB total space.


  8. #7
    Supporting Member
    Points: 1,161, Level: 18
    Overall activity: 0%
    geekster's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Sep 2012
    Customer Since
    2012
    Location
    Denver, CO
    Posts
    39
    Phone
    HTC One SV



    You are in the wrong forum and that does not apply to the ZTE Engage that is being discussed here.

  9. #8
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB


    0 out of 1 members liked this post.

    How does it not apply to what he is asking? He's asking if the 64GB will work on a phone that says up to 32GB only. I mentioned that the phone I am using says the same thing about the 32GB but I'm using a 64GB just fine.

    SHUT UP

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner