Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 12 of 23 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 166 to 180 of 344
  1. #166
    Junior Member
    Points: 126, Level: 2
    Overall activity: 6.0%
    hakesak's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    feb 2013
    Location
    louisville, ky
    Posts
    10
    Phone
    verizon s3 flashed



    well as far as the sim card goes - i didnt need one....but i do get the no sim card inserted message when i reboot...and the red sim card notification stays in the top left. but everything stills works fine. btw to get my mms to work all i did was make 'apn manager pro' a system app...then made a cricket apn. works for me. for my prl i tried 2 different ones. also my phone will vibrate when i get a message but doesnt display a notification. not a big deal for me.

  2. Remove this advertisement.
  3. #167
    Supporting Member
    Points: 1,653, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bullhead City, Arizona, United States
    Posts
    72



    thank you very much.. the only question I have for the admin.. is how come my old phone still has 3G and my new doesn't after esn change? Thank you guys for great service.

  4. #168
    Junior Member
    Points: 126, Level: 2
    Overall activity: 6.0%
    hakesak's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    feb 2013
    Location
    louisville, ky
    Posts
    10
    Phone
    verizon s3 flashed



    Well you should have 3g if u did everything correctly...make sure you are in a good service area

  5. #169
    Supporting Member
    Points: 1,653, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bullhead City, Arizona, United States
    Posts
    72



    I do have 3G but that is on the phone with old esn, i don't know if service hasn't rolled over completely yet. on new phone i can talk and text, old phone only 3G service. new phone doesn't even have 3G symbol. any help much appreciated.. I am also on 45$ plan, does that have anything to do with it??
    Last edited by SICKLIFE; 03-03-2013 at 01:19 PM.

  6. #170
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    Obtaining the SPC/MSL on the S3 with JB 4.1.2 does not seem to work for the getprop ril.MSL method. I just had to use my buddies sprint account to put it on his LOS and then they were able to give me it. HUGE pain in the ass.

  7. #171
    Junior Member
    Points: 529, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    florida
    Posts
    1



    can you help me with changing my verizon imei to meid?

  8. #172
    Junior Member
    Points: 126, Level: 2
    Overall activity: 6.0%
    hakesak's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    feb 2013
    Location
    louisville, ky
    Posts
    10
    Phone
    verizon s3 flashed



    Yea. Go back to another page in the forum and look for links on the left Side of the screen. Youll see the converter..click on it and input the info and youre good to go

  9. #173
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II

  10. #174
    Junior Member
    Points: 151, Level: 3
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    2011
    Location
    philadelphia
    Posts
    8



    okay so i followed the tutorial and finished the flash and i was able to find a prl for my city (philadelphia) but it was for center city and im about 10 miles from center city (im in northeast philadelphia) now the thing is that with the prl i found i am able to get 3g data and it is as fast as it bgets i guesse, but i still do not have talk or text. the phone i am ussing cutrently is a huawei ascend 2, and on my ascend it say that the prl its using is 45751 but i cant find that prl anywhere. is there anyway i can extract the prl from the ascend 2 so i can put it on the s3? but lets go back to the no talk/text issue, could that be because of the prl? or do i have to switch the esn from the ascend to the s3? i got the galaxy odff someone at work who said that there daughter had a party at her house and someone must have gotten really drunk and left it charging there and never came back for it because she waited a few days after the party to sell it, so he dident know much about phones and i asked him what he wants for it and he said $100, of course i jumped right on that, but the reason why i explained how i got it is because mabybe it has a bad esn?does that even matter when flashing to a whole other network? i treid to go to the checkesnfree site but there sprint checking is down. i also tried to go to mycricket.com and use the switch phone option but when i enter the meid it says "We're sorry, but we are unable to process your switch phone request at this time." so what am i missing? any help would be much appriciated!

  11. #175
    Junior Member
    Points: 151, Level: 3
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    2011
    Location
    philadelphia
    Posts
    8



    anybody out there? lol....

  12. #176
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    The reason talk and text are not working is because you don't have the new phone's MEID attached to your account. You can get the MEID attached to your account in the following ways:

    1. Use CricketUsers service to get the ESN change done ($7.50 if I'm right)
    2. Call 611 and have Customer Service perform the ESN change

    You need to have the MEID DEC available to give when doing the change. You can convert the HEX MEID at
    MEID Converter - Free MEID and ESN conversion tool




    MEID HEX = IMEI - the last digit.

    Good luck.


  13. #177
    Junior Member
    Points: 151, Level: 3
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    2011
    Location
    philadelphia
    Posts
    8



    ok thank you, im going to use cricketusers service right now to do it, id rather put money towards such a great forum than cricket.... thanks alot mrraab! i hear alot about these days since ive been messing with my phone, nice to finnaly meet you! + rep!

  14. #178
    Supporting Member
    Points: 1,653, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bullhead City, Arizona, United States
    Posts
    72



    i still need help with my phone not getting 3G or even having the 3g symbol

  15. #179
    Junior Member
    Points: 135, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    6



    Unable to get MSL for new Galaxy s3 4.1.1

    Greetings,

    This is my first flash attempt, as I am trying to flash a sprint Galaxy s3 to Cricket; I am having difficulty from the start. The methods mentioned to get MSL (get my msl, connect bot) are not working. When I use 'getprop', nothing comes back nor do I see an entry in the list. Assistance needed...


    Edit: Making progress. was able to get the MSL after entering the incorrect MSL. Have software installed (DFS) and phone connected (port 4). MIN obtained from old phone, SID entered (Austin, Tx), how do I choose a PRL file? Also, should the phone automatically restart once the PRL file is loaded?
    Last edited by Jacob Johns'tone; 03-06-2013 at 03:06 PM.

  16. #180
    Junior Member
    Points: 1,143, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    philadelphia
    Posts
    13



    Quote Originally Posted by SICKLIFE View Post
    i still need help with my phone not getting 3G or even having the 3g symbol
    ya data account still attached to the old phone you flashed ...as for the 3g problem try out a few hybrid PRL 45513 is the one im using

 

 
Page 12 of 23 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner