Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 35
  1. #16
    Banned
    Points: 544, Level: 10
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    89



    Google is your friend. You can put any Rom on it so just do it after is what I do.

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Member
    Points: 625, Level: 12
    Overall activity: 0%
    MoneyOverEverything's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2010
    Location
    Houston Tx
    Posts
    77
    Phone
    Tmobile Note 2



    Quote Originally Posted by ced626 View Post
    Do you remember what site you downloaded the sonic Rom from I've never modded a phone before, & do I do this before or after I get it flashed?
    i did not download nothing i took it to my local store to have my phone rooted if you have no idea how to root i suggest taking it to your local phone store to get it done right just incase you dont wanna mess up your software on your phone i got my hands on another samsung galaxy s3 full flashed from cricket also with sonic rom on it selling for $350 in perfect condition

  4. #18
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Samsung galaxy s3 flash

    Ehh

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails uploadfromtaptalk1353310309916.jpg  

  5. #19
    Junior Member
    Points: 399, Level: 7
    Overall activity: 1.0%
    Chris Rebholz's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Houston tx
    Posts
    9
    Phone
    Samsung e4gt



    funny. have a rooted galaxy s 2 with the pandroid 2.5.3 rom running 4.1.2 android version. want to make the 4g work. im in houston too
    email me if you can make it work

  6. #20
    Junior Member
    Points: 659, Level: 13
    Overall activity: 0%
    glitterbunnypink's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Customer Since
    5yrs
    Location
    texas
    Posts
    3
    Phone
    i535 Galaxy S3



    okay i don't know if this is in the right section kinda new here. But anyway, i have the verizon galaxy s3 and i know cricket just released theres. well my verizon gs3 is currently flashed to cricket and it works really great. the only thing is that it doesn't seem to use the lte technology. I'm only assuming this because my husband has at&t with a lte phone and his lte symbol comes up next to the signal. I only have 3g and of course my wifi works. I guess my question is can i somehow make lte work on my phone and how do i do this if possible? sorry again if this is in the wrong section not to familiar with things yet on here. thanks in advanced

  7. #21
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Samsung galaxy s3 flash

    Quote Originally Posted by glitterbunnypink View Post
    okay i don't know if this is in the right section kinda new here. But anyway, i have the verizon galaxy s3 and i know cricket just released theres. well my verizon gs3 is currently flashed to cricket and it works really great. the only thing is that it doesn't seem to use the lte technology. I'm only assuming this because my husband has at&t with a lte phone and his lte symbol comes up next to the signal. I only have 3g and of course my wifi works. I guess my question is can i somehow make lte work on my phone and how do i do this if possible? sorry again if this is in the wrong section not to familiar with things yet on here. thanks in advanced
    You need the 4G sim card.

    Quote Originally Posted by Chris Rebholz View Post
    funny. have a rooted galaxy s 2 with the pandroid 2.5.3 rom running 4.1.2 android version. want to make the 4g work. im in houston too
    email me if you can make it work
    I think the s2 is 4G wimax not LTE. In other words, it won't work


    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  8. #22
    Junior Member
    Points: 659, Level: 13
    Overall activity: 0%
    glitterbunnypink's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Customer Since
    5yrs
    Location
    texas
    Posts
    3
    Phone
    i535 Galaxy S3



    in already have the lte sim card is that different?

  9. #23
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    B, NJ
    Posts
    1



    Galaxy S2 using 4g lte

    Your GS2 uses wimax technology and therefore cannot utilize 4g lte. If you would like to upgrade I have a Galaxy S3 16g I535 white that is less than 1 month old and in pristine condition. It is easily flashed to cricket and I'm making it available for $300. If you would like me to root and flash it for you I can do that and the total price would be $400.

  10. #24
    Junior Member
    Points: 659, Level: 13
    Overall activity: 0%
    glitterbunnypink's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Customer Since
    5yrs
    Location
    texas
    Posts
    3
    Phone
    i535 Galaxy S3



    to Salas

    Quote Originally Posted by salas View Post
    You need the 4G sim card.

    I think the s2 is 4G wimax not LTE. In other words, it won't work


    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    thank you i ordered a 4g card. problem fixed. i appreciate it. have a great night all.

  11. #25
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Samsung galaxy s3 flash

    Quote Originally Posted by db65mcg View Post
    Your GS2 uses wimax technology and therefore cannot utilize 4g lte. If you would like to upgrade I have a Galaxy S3 16g I535 white that is less than 1 month old and in pristine condition. It is easily flashed to cricket and I'm making it available for $300. If you would like me to root and flash it for you I can do that and the total price would be $400.
    400 just to root and flash D:

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  12. #26
    Member
    Points: 466, Level: 9
    Overall activity: 13.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    Oct 2012
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    36



    Re: Samsung galaxy s3 flash

    Can anyone help me get a 4g card from Cricket is like to test it in a few 4g phones flagged to Cricket to see if i could utilize the network the basebands are good just need a Sim

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

  13. #27
    Banned
    Points: 544, Level: 10
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    89



    100 bucks extra to flash and root a phone Lmao that's funny

  14. #28
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Samsung galaxy s3 flash

    Quote Originally Posted by Blacksolid View Post
    Can anyone help me get a 4g card from Cricket is like to test it in a few 4g phones flagged to Cricket to see if i could utilize the network the basebands are good just need a Sim

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    Just walk into cricket or a dealer, say "I need a 4g sim."

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  15. #29
    Member
    Points: 466, Level: 9
    Overall activity: 13.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    Oct 2012
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    36



    Re: Samsung galaxy s3 flash

    I've gone to dealer they have absolutely no clue what I'm talking about and keep telling me "we do not use Sim cards in our phones the 4g is just on new phones but you won't need a Sim" i correct them but i feel like I'm talking to a rock.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

  16. #30
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Samsung galaxy s3 flash

    ... Sigh

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner