Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 16 to 30 of 56
  1. #16
    Junior Member
    Points: 2,136, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Jeremy Blair's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Lexington, Kentucky, United States
    Posts
    14
    Phone
    Transform Ultra



    Quote Originally Posted by Elduris View Post
    Yeah, maybe I have the wrong drivers or something because it still won't connect to ETS.
    did you remember to place the ETSmsg.txt file like i said in TALK, TEXT step 1?
    that one is easy to overlook.

    ---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------


    ---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

    Quote Originally Posted by RLockwich View Post
    With the sprint version of this phone, is it still necessary to root the phone? I don't particularly like to root, it just complicates things for me.

    nope no need to root the sprint version as you dont need to install the rom


  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 135, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    3



    Quote Originally Posted by Jeremy Blair View Post
    did you remember to place the ETSmsg.txt file like i said in TALK, TEXT step 1?
    that one is easy to overlook.
    Yes, I did do that. It doesn't work.

  4. #18
    Junior Member
    Points: 100, Level: 1
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    houston texas
    Posts
    2



    i Get where your going with "Read SPC: ETS > CP > VAL > PRI > MS Indicators > CP VAL PSW Parm Get Spc
    Write SPC: ETS > CP > VAL > PRI > MS Indicators > CP VAL PSW Parm Set Spc
    just incase you need it. When i did mine there was a funky deal with sprint setting saying msl is 0 but was really 115487.

    Read more: http://www.cricketusers.com/cdma-sam...#ixzz2KLuqdpZA"


    but what do you mean by putting read spc and write spc in front of the paths? the sprint settings say my msl is 0 aswell, but putting 000000 gets me past the check msl screen thanks in advance

  5. #19
    Junior Member
    Points: 100, Level: 1
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    houston texas
    Posts
    2



    Could you go into detail more on how to do the nam and evdo reprogramming? i cant find all the option in the nv manager that you say to do and just end up closing it and following the drop down list order and changing it. specifically on the cc an password hex set, it keeps asking for password length and i put in <mynumber>@mycricket.com and change the password length to the length of that but it keeps giving me some error... thanks for any help.

  6. #20
    Junior Member
    Points: 612, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    7



    "Some error" will not get you any help. What have you done? If you follow the directions and have proper drivers installed, you should have no errors.

  7. #21
    Junior Member
    Points: 459, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    3



    for the password you put 10digit@mycricket.com and when i do it give "some error" aswell... haha the error i get is cant convert to hex, its too long is why. do you mean cricket for the password or did you use a different version?


    Field:AN_PASSWORD Element:0
    Can't convert [619*****98@mycricket.com] to number for field []: Invalid Inpu

    also there is not hex set, only binary set

  8. #22
    Junior Member
    Points: 459, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    3



    hopefully thatll help hamtop aswell

    PPP AN Password: ETS > CP > VAL > PRI > HSPD > DO > CP AN Password Hex Set
    =your10digitcricketnumber@mycricket.com.

    doing this steps results in

    Field:AN_PASSWORD Element:0
    Can't convert [619-----8@mycricket.com] to number for field []: Invalid Input
    Last edited by madrrio; 03-01-2013 at 01:01 AM. Reason: included error

  9. #23
    Junior Member
    Points: 1,005, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    NLR
    Posts
    8



    Quote Originally Posted by Elduris View Post
    Yes, I did do that. It doesn't work.
    Im having the same problem as you, I cant connect to ETS I swapped the file, I have the driver and I see the phone in device manager. Im running Win7 64 bit, can anyone confirms ETS works on Win7 64?

    I had to install the 64bit VIA drivers and it works now.
    Last edited by kudzero; 03-01-2013 at 11:48 PM. Reason: Solution

  10. #24
    Junior Member
    Points: 1,189, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Posts
    11



    Quote Originally Posted by kudzero View Post
    Im having the same problem as you, I cant connect to ETS I swapped the file, I have the driver and I see the phone in device manager. Im running Win7 64 bit, can anyone confirms ETS works on Win7 64?

    I had to install the 64bit VIA drivers and it works now.

    Yes it does work. Try going into DATA Menu and turn on the dial up network and see if can connect. I had to do that on a couple of phones. But it will work on 64bit Window 7

  11. #25
    Junior Member
    Points: 655, Level: 13
    Overall activity: 0%
    eddy's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    memphis,tn
    Posts
    11



    Any1 in Memphis? I can flash ur gnex with working mms. Jus PM me

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  12. #26
    Junior Member
    Points: 2,136, Level: 27
    Overall activity: 0%
    Jeremy Blair's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Lexington, Kentucky, United States
    Posts
    14
    Phone
    Transform Ultra



    Quote Originally Posted by madrrio View Post
    for the password you put 10digit@mycricket.com and when i do it give "some error" aswell... haha the error i get is cant convert to hex, its too long is why. do you mean cricket for the password or did you use a different version?


    Field:AN_PASSWORD Element:0
    Can't convert [619*****98@mycricket.com] to number for field []: Invalid Inpu

    also there is not hex set, only binary set

    WOW! I just now noticed my error there! password is cricket. anything with a password is always cricket. I fixed it in the tutorial now.

    PPP AN Password: ETS > CP > VAL > PRI > HSPD > DO > CP AN Password Hex Set
    =cricket

    Sorry for any confusion and headaches.

  13. #27
    Junior Member
    Points: 980, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    memphis
    Posts
    11



    Wow!!! Where you been need help let me no

  14. #28
    Member
    Points: 2,393, Level: 29
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Coolidge,AZ
    Posts
    38
    Phone
    Galaxy S3



    Is there a rom that will work with 4.2.1? I need to flash my phone asap. Thanks for any help in advance

  15. #29
    Junior Member
    Points: 833, Level: 15
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2011
    Posts
    16



    Has anybody been able to flash mms to the galaxy nexus yet? Great write up by the way! had a little trouble getting ets to connect but it did after some tweaking. My mms is not working though, i even tried going into *#*#data#*#* and changing the mmsc on there but no luck... any ideas?

  16. #30
    Junior Member
    Points: 1,259, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Brownsville, tx
    Posts
    22



    ive been working on one vzw gnex. I made it sprint thru this tutorial, connected thru ets, the problem is... the prl wont stick at all... every reboot reverts the whole process. It looses signal, i go into *#*#data#*#* and everything i input is deleted. the only thing that does stick is the sprint rom and mmsc. :-(

 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner