Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Points: 104, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Illinois
    Posts
    1



    Sprint Galaxy Nexus Flashing Question.

    I'm having bit of troubles of following the direction on autoprime's method on how to fully flash the GNex on to cricket. Is there anyone in the forum that did successfully flashed it to cricket and kindly on how did you do it. Thank you.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 655, Level: 13
    Overall activity: 0%
    eddy's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    memphis,tn
    Posts
    11



    Re: Sprint Galaxy Nexus Flashing Question.

    What exactly don't you understand? I can try to help

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

    ---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

    Is your phone rooted yet?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  4. #3
    Junior Member
    Points: 381, Level: 7
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Arlington, Texas
    Posts
    2



    What is the Diag Code for Galaxy Nexus??

  5. #4
    Junior Member
    Points: 655, Level: 13
    Overall activity: 0%
    eddy's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    memphis,tn
    Posts
    11



    Re: Sprint Galaxy Nexus Flashing Question.

    Is your phone rooted?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  6. #5
    Junior Member
    Points: 381, Level: 7
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Arlington, Texas
    Posts
    2



    It is but i dont find the way to put it in diag mode.

  7. #6
    Junior Member
    Points: 655, Level: 13
    Overall activity: 0%
    eddy's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    memphis,tn
    Posts
    11



    Re: Sprint Galaxy Nexus Flashing Question.

    Go and install this
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1774503



    [APP][TOROPLUS][10/12/12] Sprint Diagnostics - PRL Manager - MSL Getter - Other win. This go into the app and select USB diag mode

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2


  8. #7
    Junior Member
    Points: 124, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Memphis, Tennessee, United States
    Posts
    2



    Hey Eddy, I live in Memphis Also. I was wondering could you help me flash my galaxy nexus in person. if i have to ill pay. I have this beautiful phone.. and no one in memphis can flash it :[

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner