Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 5 of 5

Thread: another problem

  1. #1
    Member
    Points: 1,081, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    48
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    another problem

    People who call me say it rings a whole bunch on their end before I answer it but on my end I answer it pretty quickly. Anyone else have this problem? And I tried already to reset the phone and it didn't work

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Supporting Member
    Points: 2,520, Level: 30
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    2011
    Posts
    139
    Phone
    HTC Evo 4G LTE



    Set Network to "Sprint Only" Or "Home Only"

  4. #3
    Member
    Points: 1,081, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    48
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Are you talking about the "system select" option in the mobile networks settings?

  5. #4
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by GM_Mike View Post
    Are you talking about the "system select" option in the mobile networks settings?
    Yes.... However in my past experience this doesn't always fix the problem. Turn your phone off for 30 seconds completely off.... Turn it back on. This allows the network to reregister your phone based on the closest towers. Sometimes this helps and will allow you to roam if needed as opposed to only working on a cricket network.

    Home only will disable roaming data at the phone level and I advise against it. Our plans allow for national data roaming anyways

    Sent from my CM10.1 Cricket SGS3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Supporting Member
    Points: 2,520, Level: 30
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    2011
    Posts
    139
    Phone
    HTC Evo 4G LTE



    try both of our solutions,wont hurt

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner