Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Member
    Points: 1,979, Level: 26
    Overall activity: 0%
    creamdotcom's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Gary, Indiana, United States
    Posts
    148
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    call Cricket to get extra data

    All Lte plans have doubled data due to.....who cares. Call customer services and let them know U want the update rate then dail *228 My $50 1gig went to 2.5 Our other plans doubled. Call now

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 1,480, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    FEB 2013
    Location
    Chaparral (Nuevo México), United States
    Posts
    145
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Kind of late bro, Chris posted the new two weeks ago.

  4. #3
    Member
    Points: 1,979, Level: 26
    Overall activity: 0%
    creamdotcom's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Gary, Indiana, United States
    Posts
    148
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Sorry I missed it

  5. #4
    Member
    Points: 1,344, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2013
    Customer Since
    06/2013
    Location
    Temple hills md
    Posts
    170



    Already got mine

  6. #5
    Member
    Points: 1,979, Level: 26
    Overall activity: 0%
    creamdotcom's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Gary, Indiana, United States
    Posts
    148
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Me too hopefully this will do the trick on My $50 plan because I am on WiFi at Home and at work at least 8 hours a Day. Still I went thru the 1 gig data in two weeks
    Crickets Facebook Page is also informative n worth checking out.

  7. #6
    Member
    Points: 1,480, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    FEB 2013
    Location
    Chaparral (Nuevo México), United States
    Posts
    145
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    1 gig can go fast, probably I am going to get the 10 gigs for my wife and myself.

  8. #7
    Member
    Points: 1,979, Level: 26
    Overall activity: 0%
    creamdotcom's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Gary, Indiana, United States
    Posts
    148
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    I'm hearing after the first of the Year We can tap into a t & it's 4GLte coverage so question;will that burn data any faster? (Less?)

  9. #8
    Member
    Points: 1,480, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    FEB 2013
    Location
    Chaparral (Nuevo México), United States
    Posts
    145
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Technically faster, but If some one is on wifi there would be no difference. With 4G we can do thing much faster, stream higher quality content as well upload content faster. It really depends on how you manage your usage.

  10. #9
    Member
    Points: 670, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    USA
    Posts
    73



    Worked for me.. now have 2 gigs(lte devices only)

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 4

  11. #10
    Junior Member romiust's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    april 201
    Location
    tempe, Arizona United States
    Posts
    14



    Quote Originally Posted by creamdotcom View Post
    I'm hearing after the first of the Year We can tap into a t & it's 4GLte coverage so question;will that burn data any faster? (Less?)
    Source?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 4

  12. #11
    Member
    Points: 1,979, Level: 26
    Overall activity: 0%
    creamdotcom's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Gary, Indiana, United States
    Posts
    148
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    That info was posted in these threads more than once.

  13. #12
    Member
    Points: 670, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    USA
    Posts
    73



    We cant tap into att lte unless u get a phone compatible with att

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 4

  14. #13
    Member
    Points: 1,979, Level: 26
    Overall activity: 0%
    creamdotcom's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Gary, Indiana, United States
    Posts
    148
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Well that's the new owners pledge not mine. And I have a GS3 phone so I have a phone that will work on at & t network but since I'm off what about those who published these...

    Announcement about AT&T and Cricket Wireless | Cricket Wireless




    AT&T to acquire Leap Wireless/Cricket for href="http://phandroid.com/2013/07/12/att-to-acquire-leap-wireless-cricket-1-19-billion/".19 billion




    AboutUs Mobile


    [COLOR="Silver"]

    [SIZE=1]---------- Post added at 08:30 AM ---------- Previous post was at 08:30

    AT&T To Buy Cricket

    Jul 12, 2013, 4:34 PM **updated Jul 12, 2013, 6:19 PMAT&T and Leap Wireless have reached a deal for AT&T to buy the smaller regional carrier, which operates under the Cricket brand. AT&T will keep and expand the Cricket brand to additional U.S. cities. The purchase includes all of Leap's assets, including 3,400 employees, 5 million customers, a CDMA and LTE network, and radio spectrum licenses covering 137 million people. Leap's LTE technology and mostly PCS (1900 MHz) and AWS (1700 MHz) radio spectrum holdings align with AT&T's network and LTE phones, which should ease integrating the two networks. One notable exception is the Lower 700 MHz A-block license for Chicago that Leap recently obtained in a license swap with Verizon Wireless. AT&T will sell that spectrum, since it is not compatible with AT&T's current phones. When asked, an AT&T spokesman declined to say how and when the Cricket CDMA network would be phased out, saying "we'll share details of our go-forward plan once the deal closes, which we believe will be 6 to 9 months from now." AT&T will pay $15/share for Leap, or about $1.2 billion total. About 30% of Leap shareholders have already agreed to vote in favor of the deal. The deal will be subject to FCC and Department of Justice review. AT&T tried and failed to buy T-Mobile in 2011, after the government objected. T-Mobile recently completed its purchase of MetroPCS, Cricket's main direct competitor.





    Last edited by creamdotcom; 09-04-2013 at 08:42 AM.

  15. #14
    Member
    Points: 670, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    USA
    Posts
    73



    The cdma gs3 is not compatible with att.. u need a gsm gs3

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 4

  16. #15
    Member
    Points: 1,979, Level: 26
    Overall activity: 0%
    creamdotcom's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Gary, Indiana, United States
    Posts
    148
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    cdma and gsm is like am and fm if I'm right if not correct Me.....now if U have 1 U cant use or communicate to the other but if U have XM radio on both U can. My sch-530 has the same as at&t current 4Glte phones and broadcast.
    Listed at this website once again unless they lying to Me or I'm just not getting it

    Find Your Models




    ---------- Post added at 03:59 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------

    cdma and gsm is like am and fm if I'm right if not correct Me.....now if U have 1 U cant use or communicate to the other but if U have XM radio on both U can. My sch-530 has the same as at&t current 4Glte phones and broadcast.
    Listed at this website once again unless they lying to Me or I'm just not getting it

    Find Your Models







 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner