Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Flashed CM11, now no phone or data even on restored backup.

    So I thought I'd give CM11 a chance. Read the thread and did a quick search and didn't find any issues with losing service.

    Am I screwed?


    CWM Recovery 6.0.4.5 Touch - ROM Manager
    Last edited by Cunning Linguist; 02-06-2014 at 09:00 PM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Have you checked your mobile networks ?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk

  4. #3
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    I can get data on HOME ONLY mode, but no voice either way.
    Last edited by Cunning Linguist; 02-08-2014 at 07:54 AM.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 3,573, Level: 37
    Overall activity: 18.0%
    sonasam300's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    mar 2006
    Location
    madera ca
    Posts
    488
    Phone
    sg3



    What os where you on before cm?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk

  6. #5
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    android 4.1.2

  7. #6
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3
    Last edited by Cunning Linguist; 02-08-2014 at 07:55 AM.

  8. #7
    Junior Member
    Points: 850, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    KC
    Posts
    6



    Quote Originally Posted by Cunning Linguist View Post
    I flashed my S3 to CM11's new M3 Milestone yesterday and had no phone or data as well, and my phone number had a string of zeros in it. My phone said it couldn't be activated either. Maybe something is wrong with the latest CM builds for the d2cri? I went back to CM10 for now using your link and it works fine after flashing back to a stock rom and resetting everything first.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner