Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 11 of 11

Thread: game

  1. #1
    Member
    Points: 816, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2009
    Location
    syracuse, new york
    Posts
    92



    game

    Does anyone know why Modern Combat 4 is not compatible with the SCH-R530C? It works for other Galaxy S3s why doesn't it work for the cricket version?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by rphilmacrac View Post
    Does anyone know why Modern Combat 4 is not compatible with the SCH-R530C? It works for other Galaxy S3s why doesn't it work for the cricket version?
    The key word there was Cricket.

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  4. #3
    Member
    Points: 816, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2009
    Location
    syracuse, new york
    Posts
    92



    Seriously?? So there's no way to fix that?

  5. #4
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    If you're rooted yes. Otherwise no

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Member
    Points: 816, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2009
    Location
    syracuse, new york
    Posts
    92



    Haha please explain! I was thinking of rooting my phone yesterday to overclock it and this would just give me another reason

  7. #6
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Ok so you would have to do a build.prop modification to trick the play store into thinking your phone was a Verizon S3. Essentially all you would do is use some kind of build.prop editor and replace any line that ends only in d2cri to d2vzw and then the line that has SCH-R530C to SCH-I535

    Editing a build.prop is just as risky as rooting itself, but as long as you only modify these 4 lines (yes it's only 4 and ignore the ones that are fingerprint and keys values) you'll be ok. You should reboot after you make the changes and you can then download the game as you normally would. After you get it installed, you can change these lines back to d2cri and SCH-R530C respectively. Sometimes however going back to the original build.prop stops features of gameloft games like online play.

    I only know about doing this because of my tablet. Toshiba refused to pay the extortion ahem "compatibility fee" to make their games fully compatible with the tab so we used what's called the Tobacer hack to play Gameloft games. Toshiba Thrive and the Acer Iconia A500 are 99.7% the same tablet and use the same kernels, builds, etc so we modded the build.prop for some games.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  8. #7
    Member
    Points: 816, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2009
    Location
    syracuse, new york
    Posts
    92



    Yeah I was looking to get a new tablet and whenever I'd look up the Acer one the Toshiba would pop up haha but okay thanks a lot ill have to try it then. If I switch to Verizon though would my phone be messed up? Like calls, sms, data, etc

  9. #8
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by rphilmacrac View Post
    Yeah I was looking to get a new tablet and whenever I'd look up the Acer one the Toshiba would pop up haha but okay thanks a lot ill have to try it then. If I switch to Verizon though would my phone be messed up? Like calls, sms, data, etc
    No but the play store would think you had a vzw s3 and could cause bad juju downloading stuff

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  10. #9
    Member
    Points: 816, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2009
    Location
    syracuse, new york
    Posts
    92



    Alright is this the only way? And do you know any good overclock apps?

  11. #10
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by rphilmacrac View Post
    Alright is this the only way? And do you know any good overclock apps?
    That's the only way.

    As far as oc apps, I personally use Rom Toolbox.

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #11
    Member
    Points: 816, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2009
    Location
    syracuse, new york
    Posts
    92



    Okay thank you very much man! Sorry for wasting your time

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner