Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 136 to 150 of 156
  1. #136
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Find the app thread, grab it, and go

    Sent from my 1.89GHz CM10.1 Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #137
    Member
    Points: 388, Level: 7
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    January 2
    Location
    Phoenix
    Posts
    72



    I don't suppose there's some sort of Tutorial for that is there or maybe some way you could explain it to me

  4. #138
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Search for the app on either Google play or here....

    Sent from my 1.89GHz CM10.1 Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  5. #139
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    3/14/2013
    Location
    United States
    Posts
    3



    just got Jelly bean on my S3 and no ability to adjust the notification panels, which was supposed to be included with this update. Thats the only feature that i cared about on jelly bean i'm freaking pissed. They also left the out multi window feature.



  6. #140
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    I believe multi window comes with the premium package which was only released overseas.

    Sent from my Galaxy S3

  7. #141
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    3/14/2013
    Location
    United States
    Posts
    3



    No my friend has verizon and his udate has the multi window feature, what premium package are you talking about

  8. #142
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by coolmarv View Post
    No my friend has verizon and his udate has the multi window feature, what premium package are you talking about
    Samsung Premium Suite has extra features like easy mode, multi window, and more. If your friend has multi window he rooted and added the mod. No US variant of the S3 got it.

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  9. #143
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    3/14/2013
    Location
    United States
    Posts
    3



    Man that sux, how come America always gets screwed, we like extra features too, just like other countries do, LOL..

  10. #144
    Senior Member
    Points: 3,573, Level: 37
    Overall activity: 18.0%
    sonasam300's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    mar 2006
    Location
    madera ca
    Posts
    488
    Phone
    sg3



    Right here is where they talk about premium suite

    http://www.phonesreview.co.uk/2013/0...roblems-in-us/



    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2


  11. #145
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    So I'm going to look into this. If some of the premium suite features were spidered into the kernel, this will not be possible to mod for us. However, if they were simply part of the framework or just services added in by way of .apk files or .jar files, you can expect some modders to be getting on this myself included.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #146
    Junior Member
    Points: 568, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    3



    I was notifeid OTA about this update today (been away from the forums for awhile). I had to root my phone awhile back because of the known copy and paste bug (you have to delete a file that requires root access to fix the bug or it crashes when you copy/cut anything). In the process I installed CWM recovery, but otherwise I am on a stock rom, just rooted with custom recovery. The OTA downloaded, then it rebooted into CWM Recovery and it failed verification of download.

    What process do I need to use to update if I have CWM Recovery, root and stock rom?

  13. #147
    Senior Member
    Points: 3,573, Level: 37
    Overall activity: 18.0%
    sonasam300's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    mar 2006
    Location
    madera ca
    Posts
    488
    Phone
    sg3



    U can do it two ways. ota or download kies on yr pc. It took about 30-40 minutes on kies .I don't think root or cwm stops the update

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    Last edited by sonasam300; 04-13-2013 at 01:47 PM.

  14. #148
    Junior Member
    Points: 403, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    Jan. 2006
    Location
    United States
    Posts
    23



    it will not install if you're rooted... that was covered a few pages back

  15. #149
    Junior Member
    Points: 568, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    3



    Quote Originally Posted by dr_bowtie View Post
    it will not install if you're rooted... that was covered a few pages back
    Ok thanks.

  16. #150
    Senior Member
    Points: 3,573, Level: 37
    Overall activity: 18.0%
    sonasam300's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    mar 2006
    Location
    madera ca
    Posts
    488
    Phone
    sg3



    It installed both ways with mines and my wife's on rooted phones.
    My wife's via ota mines thru kies.
    Sent from my M886 using Tapatalk 2

 

 
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner