Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 121 to 135 of 156
  1. #121
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    sam I'm sorry man the packages didn't upload last night. I'm putting them up now provided Time Warner doesn't shut me down for the 3GB of uploads I've done in the last 2 days =\

    My upload says ~30 minutes


    Edit 7:43PM :
    20 minutes
    Last edited by Stephen Proffitt; 04-09-2013 at 06:43 PM.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #122
    Senior Member
    Points: 3,573, Level: 37
    Overall activity: 18.0%
    sonasam300's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    mar 2006
    Location
    madera ca
    Posts
    488
    Phone
    sg3



    No need to apoligize sp. I can wait for u man do take yr time bruh. This is just ironic to me why my wife and two of my cousins updated their phones and couldn't care less either way. I on the otherhand do and nothing at all.

    sent from my SAMmieSUNG GSIII

  4. #123
    Member
    Points: 388, Level: 7
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    January 2
    Location
    Phoenix
    Posts
    72


    1 out of 1 members liked this post.

    Quote Originally Posted by sonasam300 View Post
    No need to apoligize sp. I can wait for u man do take yr time bruh. This is just ironic to me why my wife and two of my cousins updated their phones and couldn't care less either way. I on the otherhand do and nothing at all.

    sent from my SAMmieSUNG GSIII
    Sam have you tried kies ? I had dome trouble but thanks to stephen prophet I figured it out . Just updated mine 10 minutes ago . P.s Stephen prophet and cricket pimp thanks alot you've helped more than u know

  5. #124
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by nsanebird View Post
    Sam have you tried kies ? I had dome trouble but thanks to stephen prophet I figured it out . Just updated mine 10 minutes ago . P.s Stephen prophet and cricket pimp thanks alot you've helped more than u know
    NP and its Proffitt

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  6. #125
    Junior Member
    Points: 403, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    Jan. 2006
    Location
    United States
    Posts
    23



    I'm not sure how the Random release works....

    I got my phone 2 weeks before my wife and I had been checking since the morning of the 7th with nothing available... as soon as she gets home from work and the wifi connect she got the prompt... I get home 2 hours later and still nothing... I did the Kies trick and got my update.

    Consensus says cricket secretly like woman more lol maybe because if the update boogers their phone we can fix it??? lol

    Wife was sad to see Driving Mode taken out and not in the notifications bar.... she actually used it.

    Things that i've noticed that i like...

    The notification bar has a blue line (light) that lights when you drag the bar down or up and goes off (grey) when you stop touching it... Just cool.

    I also like that Swype is not integrated and now and option as an Input method...there is as many options as the Samsung keyboard but the Swype word prediction works a lot better...

    those are the biggest for me.

    Anyone know if you use Muve music you could use the SD card for the music storage?

  7. #126
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    There is no option to use external SD cards with this release of Muve

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

    Edit:

    Jellybean update is on my firmwares thread. The big update is at the top and the procedure is the same. Follow the guide to the letter and you will be fine. It doesn't matter if you're on a custom rom or stock, rooted or not. Just grab the top files and flash in Odin or Heimdall. Enjoy!
    Last edited by Stephen Proffitt; 04-09-2013 at 08:13 PM.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  8. #127
    Member
    Points: 388, Level: 7
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    January 2
    Location
    Phoenix
    Posts
    72



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    There is no option to use external SD cards with this release of Muve

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

    Edit:

    Jellybean update is on my firmwares thread. The big update is at the top and the procedure is the same. Follow the guide to the letter and you will be fine. It doesn't matter if you're on a custom rom or stock, rooted or not. Just grab the top files and flash in Odin or Heimdall. Enjoy!
    Stephen, now that I have the update how do I root again . And do you know when roms will be available ?

  9. #128
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Find my root + recovery thread for that. Make sure it's mine not the other one someone posted. A couple of us are porting roms all the time. Go to XDA pick out a rom for any s3, and post a link to it in my request thread. If I find time I'll port it and post it with the permission of the original developer. Otherwise I can port it and pm you a link if I can't get permission. Read my rules for the rom port request and remember that that's not an official cu thread.

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    Last edited by Stephen Proffitt; 04-09-2013 at 08:36 PM.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  10. #129
    Member
    Points: 388, Level: 7
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    January 2
    Location
    Phoenix
    Posts
    72



    so then we use the same procedure for rooting as we did before the update and we can also use the same roMs ? if you wouldn't mind Pming me a link to your thread on rooting I would appreciate it greatly

  11. #130
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    The ICS root method no longer works.

    Thread is here:
    http://www.cricketusers.com/f175/%5Broot%5D-%5Brecovery%5D-cricket-gs3-touchwiz-android-4-1-2-a-56515/#post120302

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #131
    Member
    Points: 1,952, Level: 26
    Overall activity: 0%
    xxdjvalexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Customer Since
    Apr 2007
    Posts
    59
    Phone
    SGSIII/Evo 4G LTE



    Hey Stephen.......all I have to say is AWESOME JOB!!!!! Thanks man and keep up the GREAT WORK!!!!

  13. #132
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2


    1 out of 1 members liked this post.

    np as soon as Sammie responds to my email about 4.1.2 TW source, I got one last trick up my sleeve for you guys :P
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  14. #133
    Member
    Points: 1,952, Level: 26
    Overall activity: 0%
    xxdjvalexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Customer Since
    Apr 2007
    Posts
    59
    Phone
    SGSIII/Evo 4G LTE



    Let the games begin!!!

  15. #134
    Junior Member
    Points: 291, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Austin, TX
    Posts
    4



    Omg I'm dlin JB right now, update hit overnight

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

  16. #135
    Member
    Points: 388, Level: 7
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    January 2
    Location
    Phoenix
    Posts
    72



    Hey stephen , is there any way to use muve on cyanogen mod

 

 
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner