Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Points: 109, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2013
    Customer Since
    May 2013
    Location
    Cincinnati OH
    Posts
    3



    Need the stock Rom for the Galaxy S3

    Need the stock Rom for the Galaxy S3. fully stock with all cricket apps on it can someone help me PLEASE....... and need help to get red of the modified status on the device status.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    ---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

    Please search next time
    http://www.cricketusers.com/root-rec...firmwares.html

  4. #3
    Junior Member
    Points: 109, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2013
    Customer Since
    May 2013
    Location
    Cincinnati OH
    Posts
    3



    Will that reset it to factory.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by darkgeek83 View Post
    Will that reset it to factory.
    Yes which is why I spent days pulling them and making them

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Junior Member
    Points: 109, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2013
    Customer Since
    May 2013
    Location
    Cincinnati OH
    Posts
    3



    Thank you very much.

  7. #6
    Junior Member
    Points: 117, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    United States
    Posts
    4
    Phone
    sIII



    This did not work for my soft brick.

  8. #7
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by joser559 View Post
    This did not work for my soft brick.
    If you didn't clear cache and dalvik then that's why.

    Flash CWM and do a factory reset and clear dalvik

    Sent from my Cricket S4
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  9. #8
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    I still don't see how its possible to brick this phone with all the stuff I've done to it I don't think its possible unless you do it on purpose

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner