Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 29 of 29

Thread: Possible?

  1. #16
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    I'm going to start working on porting the S4 rom to the S3 but I need testers.

    You must be able to create working nandroid backups, unafraid to soft brick your phone and able to restore using either those backups or Odin, familiar with adb and catlog, and able to report bugs. If interested I'm remaking the S3 dev channel and I'll be creating a bot in irc for keeping it open and usable

    Sent from my Cricket S4
    Shit ill be your main man for that since I can test it along with debugging fixing what I can and send you the logcat along with what I made changes too or what ever need be since I have both phones also and I'm not worried about a brick I think I would of done it by now lol

    For those when testing stuff like this first thing don't panic if your phone goes a wall because when you do that's when you most likely will brick it from panicking and doing something stupid

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 297, Level: 5
    Overall activity: 14.0%
    cplking's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    27



    Quote Originally Posted by Android Titan View Post
    You also have to realize they are using there quad core with 1g of ram we may only have duel but are chip set is alot better plus we have 2g of ram and we use andreno225 gpu they use something else so trying to get a full port is on the tricky side since I cant use a lot of the needed files and drivers because they just dont support are phone it its like trying to get your sony PlayStation to run Xbox games lol

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    So I'm gonna assume other variants of the s3 are quad core? I thought they were all dual core. The link I posted said the leak wasn't carrier specific. What phone are you porting 4.2.2 from?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  4. #18
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by cplking View Post
    So I'm gonna assume other variants of the s3 are quad core? I thought they were all dual core. The link I posted said the leak wasn't carrier specific. What phone are you porting 4.2.2 from?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    No only the Intl S3 is quad core. All US variants are dual core.

    Sent from my Cricket S4
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  5. #19
    Member
    Points: 466, Level: 9
    Overall activity: 33.0%
    demifiend's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2013
    Customer Since
    may 2013
    Location
    El Paso TX
    Posts
    33



    Quote Originally Posted by cplking View Post
    So I'm gonna assume other variants of the s3 are quad core? I thought they were all dual core. The link I posted said the leak wasn't carrier specific. What phone are you porting 4.2.2 from?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    the international s3s the i9300 variant I think, are the quad core versions, I think those ones aren't carrier specific.

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 4

  6. #20
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Yep. Quad core Samsung Exynos processor. US S3 runs dual core Qualcomm Snapdragon

    Sent from my Cricket S4
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  7. #21
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3




    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2206898




    Check out this fourm

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

    ---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

    Quote Originally Posted by demifiend View Post
    the international s3s the i9300 variant I think, are the quad core versions, I think those ones aren't carrier specific.

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 4
    Thats right there version the kernel doesnt support 4g

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2


  8. #22
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    I9305 does but I9300 doesn't

    Sent from my Cricket S4
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  9. #23
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    If it did we would have it to but thats why we got the better kernel any way the snapdragon set up we have is one of the best

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

    ---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    I9305 does but I9300 doesn't

    Sent from my Cricket S4
    Isnt the i9305 just support 4g wimax but not LTE
    Damn its counfusing

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  10. #24
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    My understanding is 9305 supports LTE

    Sent from my Cricket S4
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  11. #25
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    Will shit thanks bro for the info that helps because that model would be one thats good for porting

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  12. #26
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    The kernel source is different so you'll still be sol...

    That's why I'm looking at the MF5 source closely

    Sent from my Cricket S4
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  13. #27
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    MF5 you say I'll check it I don't know shit about compiling or building kernel thats what one thing I always asked Playfulgod how hard is to understand some people catch on to it quick I've read up on it and and I mean a lot of reading and haven't quite grasped it yet still noobing that subject

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  14. #28
    Junior Member
    Points: 297, Level: 5
    Overall activity: 14.0%
    cplking's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    27



    Can't wait till there's a port available. I don't like aosp lol. I know about backups and that stuff but I have no experience with adb

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  15. #29
    Junior Member
    Points: 297, Level: 5
    Overall activity: 14.0%
    cplking's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    27



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    I'm going to start working on porting the S4 rom to the S3 but I need testers.

    You must be able to create working nandroid backups, unafraid to soft brick your phone and able to restore using either those backups or Odin, familiar with adb and catlog, and able to report bugs. If interested I'm remaking the S3 dev channel and I'll be creating a bot in irc for keeping it open and usable

    Sent from my Cricket S4
    Would I be able to Odin this? The link says it's not carrier branded

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner