Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Points: 112, Level: 2
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Viet Nam
    Posts
    3



    Iphone 5S Cricket in Viet Nam.

    Hi all!
    My aunt come to Viet Nam and give me IP5s Cricket. How can I use it in Viet Nam.
    Please help me.
    Thank you so much.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Find a local carrier that uses CDMA and some of the same bands as cricket. Then find the instructions and files to flash the phone to that carrier.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 112, Level: 2
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Viet Nam
    Posts
    3



    Quote Originally Posted by wiseoldman View Post
    Find a local carrier that uses CDMA and some of the same bands as cricket. Then find the instructions and files to flash the phone to that carrier.
    Thank you so much! But in Viet Nam don't have a carrier uses CDMA. Before have Sfone uses CDMA, but now, it die! Hic.

  5. #4
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I'm guessing you are dealing with the relocking issue. Cricket iPhones do have GSM capabilities, but some news came about recently.

    If you have a Cricket iPhone that is GSM unlocked, updating the software might relock it. Being overseas you are going to have issues meeting the compliance rules for being unlocked again.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Junior Member
    Points: 112, Level: 2
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Viet Nam
    Posts
    3



    Quote Originally Posted by Chris Rodriguez View Post
    I'm guessing you are dealing with the relocking issue. Cricket iPhones do have GSM capabilities, but some news came about recently.

    If you have a Cricket iPhone that is GSM unlocked, updating the software might relock it. Being overseas you are going to have issues meeting the compliance rules for being unlocked again.

    I have a new Cricket iPhone 5s from my relatives come back Viet Nam from USA. It has never been used before. Now, I want to use it. Can you help me, how can I use it in Viet Nam?!
    I am using it as Ipod now! Hic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner