Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Points: 146, Level: 2
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jul 2014
    Customer Since
    7/2014
    Location
    anderson, sc
    Posts
    4



    at&t optimus g on cricket

    i went to a cricket store and had an lg optimus g added to cricket network. its 4glte...but im getting no data only wifi. im new to this phone and to cricket. ive been trying for 24 hrs to go thru settings and such with no luck. any pointers?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 146, Level: 2
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jul 2014
    Customer Since
    7/2014
    Location
    anderson, sc
    Posts
    4



    i got it...no apn or any fields were set.

    ---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

    new problem...hotspot says there was a temporary network problem that prevented hotspot function...authentication was unsuccessful. any pointers on that issue?

    ---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

    new problem...hotspot says there was a temporary network problem that prevented hotspot function...authentication was unsuccessful. any pointers on that issue?

  4. #3
    Senior Member
    Points: 21,620, Level: 92
    Overall activity: 46.0%
    indica's Avatar
    Reputation
    Reputation 63
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    jan 2011
    Location
    chicago, IL
    Posts
    1,317
    Phone
    samsung Chrono



    sounds like at&t is not authorizing your phone's hotspot (cricket does not offer hotspot) here are APN settings again for anyone who needs

    https://www.cricketwireless.com/supp...n-android.html




    Android Configuration
    You should get new Cricket settings automatically pushed to your device after you insert the Cricket SIM, but if for some reason you need the Manual Configuration instructions (also called APN settings) they are listed below.


    1. Tap Settings > Mobile Networks (or Mobile Data) > Access Point Names > New APN (may have to tap Menu button to see this option).
    2. Enter the following APN info:
      Name: Internet
      APN: ndo
      Proxy: Not Set
      Port: Not Set
      Username: Not Set
      Password: Not Set
      Server: Not Set
      MMSC:
      http://mmsc.aiowireless.net


      MMS Proxy: proxy.aiowireless.net
      MMS Port: 80
      MCC: 310
      MNC: 150
      Authentication type: Not Set APN type: default,mms,fota,hipri,supl
      Note: on the above APN type be sure to enter it exactly as it is listed& don't include any spaces!
    3. Tap Save for the new APN.
    4. Go back one screen to the APN list and tap the dot to enable this APN.
    5. Reboot the device.
    6. Test data and MMS.





 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner