Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
  1. #16
    Member
    Points: 1,148, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    11/2009
    Location
    United States
    Posts
    99
    Phone
    Huawei +Alcatel



    It works, phone's been rooted since dazeone first posted the root.

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Senior Member
    Points: 6,834, Level: 54
    Overall activity: 0%
    dazeone's Avatar
    Reputation
    Reputation 19
    Join Date
    May 2012
    Location
    san antonio
    Posts
    255



    Re: Alcatel authority rooted here's how

    It does say error something but once you install superuser it shows u have root no problems at all

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  4. #18
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Give this man some thanks.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  5. #19
    Senior Member
    Points: 6,834, Level: 54
    Overall activity: 0%
    dazeone's Avatar
    Reputation
    Reputation 19
    Join Date
    May 2012
    Location
    san antonio
    Posts
    255



    Re: Alcatel authority rooted here's how

    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    Give this man some thanks.
    I was just glad to help. rooting is the key to developing New things and finding new ways to improve existing ones.

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  6. #20
    Member
    Points: 1,148, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    11/2009
    Location
    United States
    Posts
    99
    Phone
    Huawei +Alcatel



    I didn't run into that problem, because superuser was installed before it was rooted(paid for it from previous phone).

  7. #21
    Senior Member
    Points: 6,834, Level: 54
    Overall activity: 0%
    dazeone's Avatar
    Reputation
    Reputation 19
    Join Date
    May 2012
    Location
    san antonio
    Posts
    255



    Re: Alcatel authority rooted here's how

    Cool now if I only knew how to port roms

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  8. #22
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Alcatel authority rooted here's how

    Quote Originally Posted by dazeone View Post
    Cool now if I only knew how to port roms

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    Is the source code out for this phone? If so, just make one out of source or get a ROM from a phone almost identical, and just replace some stuff

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  9. #23
    Member
    Points: 463, Level: 9
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Dec 2012
    Customer Since
    Dec 2012
    Location
    clinton, maryland
    Posts
    40
    Phone
    Alcatel Authority



    alcatel authority

    Yes, If this phone gets jellybean on it, let alone some roms period it would make alot of people happy

  10. #24
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Is the other version CDMA?? If it is roms can be ported

  11. #25
    Member
    Points: 463, Level: 9
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Dec 2012
    Customer Since
    Dec 2012
    Location
    clinton, maryland
    Posts
    40
    Phone
    Alcatel Authority



    I heard it was

  12. #26
    Member
    Points: 1,148, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    11/2009
    Location
    United States
    Posts
    99
    Phone
    Huawei +Alcatel



    No, it's GSM. We need someone who can do a conversion on rom meant for the one touch 995 rom. I hear that's not a easy task. Same hardware except for the cell radio, and sim setup.

  13. #27
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Hnm thats hard, it can barely be done...we had this problem trying to convert the Huawei Honor(GSM) ICS to the Huawei Mercury(CDMA) nd we never succeeded...you can port a CDMA rom to GSM but its hard the other way around...someone is gonna have to build Cyanogen and then you can port roms but it cant be done until Alcatel releases the kernel

  14. #28
    Member
    Points: 1,148, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    11/2009
    Location
    United States
    Posts
    99
    Phone
    Huawei +Alcatel



    I'd like to know more of the partnership between alcatel, and radioshack.

  15. #29
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Somebody know how to unbrick this?? My friend got bricked and cant get out of it lol

  16. #30
    Senior Member
    Points: 6,834, Level: 54
    Overall activity: 0%
    dazeone's Avatar
    Reputation
    Reputation 19
    Join Date
    May 2012
    Location
    san antonio
    Posts
    255



    Re: Alcatel authority rooted here's how

    What kinda brick mine never turned back on n what was he doing

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

 

 
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner