Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 26 of 26
  1. #16
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    Aug 2011
    Location
    New York
    Posts
    4



    Quote Originally Posted by Amrhoshi View Post
    If Jailbreaking and rooting aren't illegal. Yet .. Can we try it ?

    I prefer it than unlocking codes , at least for first try.

    again , thank you all for your concern.

    Rgds
    Jailbreaking( iPhones) or Rooting (Android) won't unlock your phone to other carriers. It simply removes the restrictions to access and modify the system files and use applications like root explorer,wifi tethering,etc.,
    To remove carrier lock you need to use Unlock codes.To get unlock code for your mobile visit Superunlockcodes.com . There you have to give your Country and current network name along with your IMEI number to get the unlock code. They will give you the unlock code along with instruction on how to unlock. Follow the instruction correctly and Unlock your phone.
    Note: For phones purchased in USA on or after 26 January 2013, please contact your network/service provider and get their permission to unlock your phone .
    Last edited by LastBut; 04-03-2013 at 06:13 AM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 189, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    Mar 2013
    Location
    Cairo - Egypt
    Posts
    15



    Hi,

    Actually , I just tried through a friend of mine one of those web site
    Cell Phone Unlock Codes : Mobile Phone Unlocking : Unlocked Cell Phones - GSM Liberty



    but , their code did not unlock , was un-successful.

    and we are trying to refund back our payment, nothing is trusted ,

    now I'm not sure how many free trials left to unlock my device.

    Any one has Idea , how many total free trials entry should be available ?

    Do you have idea what this code means ?
    Everything that appears on your phone after you dial *#7465625#
    (no sim card in phone)

    My device returned
    "Not registered on network"

    Rgds




  4. #18
    Junior Member
    Points: 102, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    san antonio
    Posts
    1



    ok I don't know if this is possible but I a friend owed me money and gave me his s3 for cricket. I have T-Mobile would I be able to unlock this phone and use it for my T-Mobile service? please help I would love to use this phone for my current service...

  5. #19
    Junior Member
    Points: 189, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    Mar 2013
    Location
    Cairo - Egypt
    Posts
    15



    Dear Freinds ,

    I got the unlock code from the original network provider - vodafone - romania.
    but , it was unsuccessful !!

    - Before using the unlock code , I upgraded my device to android 4.1.2 ( was 4.1.1 ) , is this a problem ?

    Your recommendations.

    Thankx

  6. #20
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Cricket S3 and Tmobile S3 won't work on the other network. Cricket uses CDMA network technology while Tmobile uses GMS. Sorry.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  7. #21
    Junior Member
    Points: 189, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    Mar 2013
    Location
    Cairo - Egypt
    Posts
    15



    What about factory reset ?

    Does it bring the device to android 4.1.1 ?

    How I make factory reset ?

    thank you

  8. #22
    Junior Member
    Points: 1,656, Level: 23
    Overall activity: 73.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Albuquerque
    Posts
    11



    From what I remember, I think unlocking is only illegal when you are still under contract. Once your contract is up, you can do what you want

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  9. #23
    Junior Member
    Points: 189, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    Mar 2013
    Location
    Cairo - Egypt
    Posts
    15



    I already bought the unlock code from the original network provider ,
    but, it gave me unsuccessful , device still locked.

    - they doubt the reason for upgrading the firmware to 4.1.2 ( was 4.1.1 ) ,

    - Any one has idea , how to downgrade to android 4.1.1 ?

    - Does factory reset ( full reset ) downgrade to original version ?

    Rgds
    Thankx

  10. #24
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    You would have to flash the old software to downgrade. Maybe a touch wiz based rom that is based on the old software would work if you can't find an official release.

    Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  11. #25
    Junior Member
    Points: 189, Level: 3
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    Mar 2013
    Location
    Cairo - Egypt
    Posts
    15



    Plz , advise : how to touch wiz based rom ? or official release ?

    - detail procedures , software tools needed , precuations ?

    Rgds
    thankx

  12. #26
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Click image for larger version. 

Name:	Ain-t-Nobody-Got-Time-Fo-Dat-sweet-brown-31241125-480-330.jpg 
Views:	152 
Size:	66.9 KB 
ID:	4216


    Don't have the phone. Search XDA forums.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner