Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 31 to 45 of 85
  1. #31
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    I would start by trying to work with an authorized dealer vs a corporate dealer. Then there is much discussion about using flashed phones in AWS areas. There's talk about PRLs and more. There is even a Chicago area thread. I'd look for those.
    I download about if they changing the rule or not. Her in laredo it aws and authorized dealer or corporate dealer all dealer here try take piece of the pie. I know if go in and tell them that ur friend came to a store day before and u came close one to u have done as well. Ok u have flashed it but without the mdn & min in it won't work or u just need to switch phone. Cricket store say that if it still says sprint on the banner that it not flash. Tell them it that has nothing it working on cricket network.

    Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Junior Member
    Points: 373, Level: 7
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    United States
    Posts
    1



    I bought a Samsung Replenish for my mom and full flashed with help from here to work on Cricket, but data barely works and there's no MMS, despite the settings being right.
    I know she'd like the Note 2, but it needs to fully work.
    Could you maybe include a rooted flashable image to make things easier? CDMAtoolkit was awful! I can get the prl with no issue.
    Thanks.

  4. #33
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    Quote Originally Posted by 117micc View Post
    Ok so after a lot of research and talking with a fellow flasher, I just needed to downgrade my modem from MC2 to the LJC modem and it worked like a charm
    Thank God you came back to post that, I've been using the Note II flashed before all the recent updates and didn't have that problem when I first flashed it. Now months later I'm reselling the phone and flashing it, and ran into those errors. Thank you very much!!!

  5. #34
    Member
    Points: 2,505, Level: 30
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    A, A
    Posts
    45



    Quote Originally Posted by RLockwich View Post
    Thank God you came back to post that, I've been using the Note II flashed before all the recent updates and didn't have that problem when I first flashed it. Now months later I'm reselling the phone and flashing it, and ran into those errors. Thank you very much!!!
    Your very welcome ;-) after you flash the phone, you can actually download whatever modem you want in a flashable zip file format and flash it... after I downgraded and flashing it to cricket I then tested the MA5 and MA7 modems and they worked fine ;-) I am using MA7 right now...

    Sent from my SCH-l900 using Tapatalk 2

  6. #35
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    I hope I'm doing this right... I'm using Odin3Execution v1.81 SPH-L900 LJC Stock Restore

  7. #36
    Member
    Points: 2,505, Level: 30
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    A, A
    Posts
    45



    Quote Originally Posted by RLockwich View Post
    I hope I'm doing this right... I'm using Odin3Execution v1.81 SPH-L900 LJC Stock Restore
    I don't know what that is, I go on to xda and check out the development forums, I am rooted and run a custom Rom.... once you have twrp installed you can flash modems from the xda forum

    Sent from my SCH-l900 using Tapatalk 2

  8. #37
    Member
    Points: 6,397, Level: 52
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Sept 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    148
    Phone
    Galaxy Note II



    I'm pretty sure I figured out that with the MA7 update, this is now a WRITE only flash, meaning that you are not able to read from the phone first.

  9. #38
    Member
    Points: 2,505, Level: 30
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    A, A
    Posts
    45



    ooppss forgot i already replied to that post lmao

  10. #39
    Junior Member
    Points: 1,239, Level: 19
    Overall activity: 0%
    kitkat's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    LV, NV
    Posts
    7



    downgrading radio to utilise 4g lte

    Did this work?

  11. #40
    Junior Member
    Points: 1,239, Level: 19
    Overall activity: 0%
    kitkat's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    LV, NV
    Posts
    7



    Okay so using the DFS tool and hitting read in the Data tab i get this:
    GET PAP_USER_ID CPS_ERROR BAD_SECURITY_MODE
    GET HDR_AN_AUTH_NAI CPS_ERROR BAD_SECURITY_MODE
    GET PPP_USER_ID CPS_ERROR BAD_SECURITY_MODE
    GET HDR_AN_AUTH_PASSWD_LONG CPS_ERROR BAD_PARAM

    Stuck here. Please help.

  12. #41
    Member
    Points: 2,505, Level: 30
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    A, A
    Posts
    45


    1 out of 1 members liked this post.

    Downgrade you modem to the LJC modem then you wont get anymore errors

  13. #42
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    CA
    Posts
    2



    I have been reading through this thread and read that many of you are downgrading and doing all sorts of nonsense that's not even necessary to do. I have fully flashed the galaxy s3 and note 2 and zero'd out the SPC on android 4.1.2 without doing no downgrading or nothing like that.

    ---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

    Quote Originally Posted by Chris Rodriguez View Post
    Since I don't think anyone zeroed out the Sprint GS3 version... I don't think anyone would have done the Note 2 either.
    It is possible to zero out the SPC on both

  14. #43
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO


    0 out of 1 members liked this post.

    I have

    Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 4 Beta

  15. #44
    Junior Member
    Points: 106, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    CA
    Posts
    2


    0 out of 1 members liked this post.

    So have I lol

  16. #45
    Member
    Points: 2,505, Level: 30
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    A, A
    Posts
    45


    0 out of 1 members liked this post.

    I zeroed out mine :-P

    Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 4 Beta

 

 
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner