Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE



    Sprint Galaxy Note 2

    Has anybody been able to fully flash it? Is it the same process as the Galaxy S3?

    Sent from my EVO using Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I'm going to try and get a hold of one, but it looks like the going rate on Craigslist is $550. Using links to eBay from the site, I might make some money back up.

    I am praying the process is the same.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  4. #3
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE



    Re: Sprint Galaxy Note 2

    Yeah they aren't that many for sale on craigslist. I been doing some reading and the process to get the mal is the same. I'm hoping cdma tools reads it just fine. Let me know how it goes chris.

    Sent from my EVO using Tapatalk 2

  5. #4
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Some guy in League City tried to raise the price on me cause he's a said someone was going to come later that day. What a theif. There is another one in N Houston for 550 if you want to text them.

    I seriously need to get rid of phones. Tons of premium ones laying around but not enough time to do movies with them.

  6. #5
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    Some guy in League City tried to raise the price on me cause he's a said someone was going to come later that day. What a theif. There is another one in N Houston for 550 if you want to text them.

    I seriously need to get rid of phones. Tons of premium ones laying around but not enough time to do movies with them.
    Hit me up ill help you

  7. #6
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE



    Re: Sprint Galaxy Note 2

    Keep us posted if you get one Chris

    Edit: I've been doing some reading over at XDA and getting the msl is the same process as the S3.

    Sent from my EVO using Tapatalk 2
    Last edited by mexiking713; 11-09-2012 at 09:05 AM.

  8. #7
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Re: Sprint Galaxy Note 2

    Why does it have to be sprint? I've always wondered why most if not all galaxy phones come from sprint. And why not buy it straight from sprint? Or Samsung's website?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  9. #8
    Member
    Points: 5,683, Level: 48
    Overall activity: 0%
    snowboardkid503's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    portland.Or
    Posts
    55



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    I'm going to try and get a hold of one, but it looks like the going rate on Craigslist is $550. Using links to eBay from the site, I might make some money back up.

    I am praying the process is the same.

    well I should be getting later today if not tomorrow and will try if I can't do it,,chrisngrod I'd be willing to ship you it just so you can flash it and then when your done just send it back

    how's that sounds?

  10. #9
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    That would be great. I already talked to someone about it. I need to post a tutorial with video.

    I have Verizon as my normal carrier and gave to wait till the end of the month for it.

  11. #10
    Member
    Points: 5,683, Level: 48
    Overall activity: 0%
    snowboardkid503's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    portland.Or
    Posts
    55



    I'll let you know when I pick it up

    Cricket is my carrier

  12. #11
    Junior Member
    Points: 952, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    NY
    Posts
    9



    we have to make sure that the modem chip is from qualcomm... lol

  13. #12
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    It already been flashed and chipset information is known long before the release of a phone usually.

  14. #13
    Junior Member
    Points: 952, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    NY
    Posts
    9



    ow i see, it must be the mdm9615
    and how about the progress until now? 100% success?

  15. #14
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    They just used a universal MMS. Other than that it all works.

  16. #15
    Junior Member
    Points: 589, Level: 11
    Overall activity: 6.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    12



    Any luck flashing it? I took mine to a local flashing site and he couldn't get out to work. He tried s3 stuff he said. He fully flashed my s3. So if u can remote flash i would be more than happy to pay. Let me know

 

 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner