Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Points: 1,825, Level: 25
    Overall activity: 0%
    whitefiretiger's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    472
    Phone
    EVO 4G Cricket



    Huawei EC360 Alltel Aircard on cricket?

    Huawei EC360 Alltel Aircard i think i have a 360 and 500? setting around think theres anyway to redo this thing to grab my cricket web?

    "Speed is
    EVDO Rev. A


    for up to 3.1 Mbps."

    if not i think they may finaly go to trash


  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    From my experience, these broadband devices automatically install a diagnostic port as soon as they are plugged in.

    Try to access the device via this and flash it like a normal phone. If you SPC isn't 000000, go to CDMA WS and try to figure it out by using that.

    Try to write everything using QPST. If the settings don't stick, use the NV items at
    linux, android, and cute bunnies - whiterabbit.org


    . If that doesn't work, then Houston you might have a problem.

    NOTE: Use their software to try and sign connect to the network.

    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  4. #3
    Senior Member
    Points: 1,825, Level: 25
    Overall activity: 0%
    whitefiretiger's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    472
    Phone
    EVO 4G Cricket



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    From my experience, these broadband devices automatically install a diagnostic port as soon as they are plugged in.

    Try to access the device via this and flash it like a normal phone. If you SPC isn't 000000, go to CDMA WS and try to figure it out by using that.

    Try to write everything using QPST. If the settings don't stick, use the NV items at
    linux, android, and cute bunnies - whiterabbit.org


    . If that doesn't work, then Houston you might have a problem.

    NOTE: Use their software to try and sign connect to the network.
    I'll work on it thanks.
    Im wanting the newest softwear and firmwear for it its still on alltell web site but need an alltell number to download it

    Ill have to wait till tonight see if I can do it on old laptop because my main laptop has an ExpressCard slot, not a PCMCIA/PC Card slot(at lesat I think so all iknow is the pin area isn't right; never really used cards)

    Swyped from my Cricket Droid os 2.3.4 using Tapatalk

    Last edited by whitefiretiger; 07-06-2011 at 04:48 PM.

  5. #4
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Try using Verizon's software on it... I don't know... (VZAccess)

    They use to control downloads also but don't anymore.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Senior Member
    Points: 1,825, Level: 25
    Overall activity: 0%
    whitefiretiger's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    472
    Phone
    EVO 4G Cricket



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    Try using Verizon's software on it... I don't know... (VZAccess)

    They use to control downloads also but don't anymore.
    I'll look into it thanks

    Swyped from my Cricket Droid os 2.3.4 using Tapatalk

    just found an old alltel phone in a box of my stuff so i turned it on (cant beleave it did) and grabbed the phone number from it before it died

    i put the number in on alltel site it worked now getting the files
    Last edited by whitefiretiger; 07-07-2011 at 12:25 AM.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cricket Huawei Glory (first dual core Cricket Android phone?)
    By CU-News in forum Cricket Huawei Mercury (Glory)
    Replies: 13
    Last Post: 10-13-2011, 10:39 PM
  2. Is Alltel getting the HTC Merge?
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2011, 06:26 AM
  3. LG Axis is now available with Alltel
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2011, 04:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner