Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
  1. #16
    Junior Member
    Points: 409, Level: 8
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    Feb. 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    12



    It is an awesome kernel as it is simple. Perfect for DD. Thank you for the port! Question. Did you reduce the soft key vibration cause it is almost barely noticeable now?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by garretsw View Post
    It is an awesome kernel as it is simple. Perfect for DD. Thank you for the port! Question. Did you reduce the soft key vibration cause it is almost barely noticeable now?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    That's also part of the kernel. It's undervolted by default and a lot of settings are tweaked to help battery life and maintain performance. I made no changes to this kernel other than building it for us. In the op there's a script that you can use to tweak it to your liking but you have to install busybox. I recommend the one by stericson

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  4. #18
    Member
    Points: 209, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    02-31-13
    Location
    Nashville,Tn
    Posts
    30



    I've tried it on the axis rom rls 18 worked fine but broke the top status bar is not there and the home screen background doesn't work but everything else worked fine and was blazing fast. trying it on the wiseheimer 2.2 tw right now for the hell of it but nice job profit we need more guys like you to keep crickets gs3 alive.

    ---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

    but question how did you get the camera to work? on tw jb on r530c

    ---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

    but question how did you get the camera to work? on tw jb on r530c

  5. #19
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by MacSouljah30 View Post
    I've tried it on the axis rom rls 18 worked fine but broke the top status bar is not there and the home screen background doesn't work but everything else worked fine and was blazing fast. trying it on the wiseheimer 2.2 tw right now for the hell of it but nice job profit we need more guys like you to keep crickets gs3 alive.

    ---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

    but question how did you get the camera to work? on tw jb on r530c
    Flag in the defconfig

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  6. #20
    Member
    Points: 209, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    02-31-13
    Location
    Nashville,Tn
    Posts
    30



    Still a kinda noob how do i flag in the deconfig? but ive been flashing stuff since the first mytouch 3g

  7. #21
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by MacSouljah30 View Post
    Still a kinda noob how do i flag in the deconfig? but ive been flashing stuff since the first mytouch 3g
    All you have to do is flash it. I've done the work for you

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  8. #22
    Member
    Points: 209, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    02-31-13
    Location
    Nashville,Tn
    Posts
    30



    and thanks but what tw rom is this suppose to work on? i flashed it on weisheimer 2.2 probably spelled wrong but when i open the camera app it open freezes then black screen what am i doing wrong?

  9. #23
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Did you fix permissions in cwm as instructed by the op

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  10. #24
    Member
    Points: 209, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    02-31-13
    Location
    Nashville,Tn
    Posts
    30



    Yes i did when i flashed the rom then the kernel wiped cache then dal cache the fix permissions rebooted still a no go.

  11. #25
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by MacSouljah30 View Post
    Yes i did when i flashed the rom then the kernel wiped cache then dal cache the fix permissions rebooted still a no go.
    I'll look into it. I still haven't experienced any reported bugs 2 days into using my stock rom so I'll test this next

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #26
    Member
    Points: 209, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    02-31-13
    Location
    Nashville,Tn
    Posts
    30



    last question do i have to odin back 4.0.4 then do the ota to the stock 4.1.2 and then use this kernel before the cam will work on tw 4.1.2

  13. #27
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by MacSouljah30 View Post
    last question do i have to odin back 4.0.4 then do the ota to the stock 4.1.2 and then use this kernel before the cam will work on tw 4.1.2
    No. You can just wipe dalvik and cache and dirty flash to restore working kernel from the rom

    Edit:
    Just noticed I didn't include the scripts. Not mission critical but handy. Will get them in the next release

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    Last edited by Stephen Proffitt; 04-23-2013 at 06:26 PM.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  14. #28
    Junior Member
    Points: 409, Level: 8
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    Feb. 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    12



    Quick question. My setcpu seems to have a mind of its own sometimes. Say I set it to max 1600 and min 400. It will just randomly go to min 300 and max 1500 for no reason. So why are some of my settings not sticking

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    Last edited by garretsw; 04-23-2013 at 06:29 PM.

  15. #29
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by garretsw View Post
    Quick question. My set cpu seems to have a mind of its

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    I'm noticing that in rom toolbox pro as well. I'll report the kernel bug

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  16. #30
    Junior Member
    Points: 409, Level: 8
    Overall activity: 7.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    Feb. 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    12



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    I'm noticing that in rom toolbox pro as well. I'll report the kernel bug

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    I edited my post with further details. However it has done this since before I got the kernel. A Google search pulls up no solution. I was just hoping you might be able to clarify as you seem to know a thing or two about Android OS

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

 

 
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner