Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 46 to 60 of 75
  1. #46
    Member
    Points: 1,480, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    FEB 2013
    Location
    Chaparral (Nuevo México), United States
    Posts
    145
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Ok so I formated system and the phones didn't even booted up. Is something else that's messing the camera. I'll keeping checking.

  2. Remove this advertisement.
  3. #47
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by cjreyes666 View Post
    Ok so I formated system and the phones didn't even booted up. Is something else that's messing the camera. I'll keeping checking.
    Unless you had a rom flashed that's to be expected

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  4. #48
    Member
    Points: 670, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    USA
    Posts
    73



    Will format /system wipe out my external sd card?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  5. #49
    Member
    Points: 654, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    New Jersey
    Posts
    40



    No! It will not wipe your SD card

  6. #50
    Member
    Points: 670, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    USA
    Posts
    73



    On the link to the theme mods on xda are they all compatible or do i have to get one specific to this exact jz054k r530cvvmbc1?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  7. #51
    Member
    Points: 670, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    USA
    Posts
    73



    I followed instructions.. wipe data, davlik, format /system and camera works perfect no probs at all yet. Thanks

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  8. #52
    Member
    Points: 2,761, Level: 32
    Overall activity: 0%
    gregm412's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    May 2011
    Customer Since
    2009
    Location
    New Stanton, Pennsylvania, United States
    Posts
    109
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Only flash the ones that are for 4.1.2 read the post right below the link . Also flash the status bar mod first then flash themes like the mad theme. That's what I did works great.
    Last edited by gregm412; 04-24-2013 at 03:25 PM.

  9. #53
    Member
    Points: 670, Level: 13
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    USA
    Posts
    73



    I flashed transparent status and sys ui error

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2

  10. #54
    Member
    Points: 2,761, Level: 32
    Overall activity: 0%
    gregm412's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    May 2011
    Customer Since
    2009
    Location
    New Stanton, Pennsylvania, United States
    Posts
    109
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995320&highlight=theme

    It is the first mod down on the page flash this before you flash your transparent file

    The files name is 412_JB_ST_mod.zip

  11. #55
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2


    1 out of 1 members liked this post.

    Quote Originally Posted by gregm412 View Post
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995320&highlight=theme

    It is the first mod down on the page flash this before you flash your transparent file

    The files name is 412_JB_ST_mod.zip
    Can you guys take that to pm please. It has nothing to do with this rom. I don't want the thread cluttered with other posts and possibly have others get the wrong impression of this. Thanks

    Sent from my Kanged 1.8GHz Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #56
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Expect an overhaul of this rom soon. I've decided I'm going to totally debloat this and make an optional aroma installer zip with all the Samsung/Cricket apps. It would be for those of us who are minimalists and believe less is more. Going to take me some time and I'm also going to work on another rom based on this as well.

    The overhaul would essentially lighten the download size for anyone wanting a vanilla TouchWiz rom.

    Sent from my Kanged 1.8GHz Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  13. #57
    Member
    Points: 3,558, Level: 37
    Overall activity: 10.0%
    FadedSpades's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    United States
    Posts
    112
    Phone
    SGS3



    I just registered and wanted to stop by the thread that originally saved my phone to give thanks, and I see a revamp post . I'm shifting towards more modified roms, but it'll be good to know I'll always have a good contingency plan if I want to be my usual indecisive self and move back to stock . thanks again for all the hard work and support .

  14. #58
    Member
    Points: 1,952, Level: 26
    Overall activity: 0%
    xxdjvalexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Customer Since
    Apr 2007
    Posts
    59
    Phone
    SGSIII/Evo 4G LTE



    Just wanted to give you a big thumbs up on the ROM Stephen!!!! Its very fast, smooth and responsive. And like you said, the possibilities are endless. Here's my home-screen.

    Attachment 4229

  15. #59
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    Expect an overhaul of this rom soon. I've decided I'm going to totally debloat this and make an optional aroma installer zip with all the Samsung/Cricket apps. It would be for those of us who are minimalists and believe less is more. Going to take me some time and I'm also going to work on another rom based on this as well.

    The overhaul would essentially lighten the download size for anyone wanting a vanilla TouchWiz rom.

    Sent from my Kanged 1.8GHz Cricket S3
    Nice! ...after this, take a break and work on that ride, you deserve some R&R.

  16. #60
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Still cant get camera working. Wipe data, wipe cache, wipe davlik, (under mount-storage) format system. Tried those in different order plus fix permissions but no-go.

    Baseband is 530CVVLK2 but dont think that matters.


    Edit: also formatted sdcard (not external sd card), mounted system, set SU to "allow", updated SU binary (for grins), wifi on/off, data on/off, installed "fast burst camera" but same error ....no progress so far.
    Last edited by wiseoldman; 04-26-2013 at 12:21 AM.

 

 
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner