Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 28 of 45 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 406 to 420 of 668
  1. #406
    Member
    Points: 2,283, Level: 28
    Overall activity: 5.0%
    hljerdee's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    Yeah just had that issue starting yesterday.. Kinda weird

    Also had it pop up recent apps every time I pressed the home button... But that seems to be gone now..

    Sent from my SCH-R530C using Xparent Blue Tapatalk 2

  2. Remove this advertisement.
  3. #407
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Haven't ran into the browser issue... Can't comment on sbeam or NFC (haven't used them). BT works good. Overall, pretty stable for me.
    As far as the recent nightly, looks like HDR is being implemented (part 1 of 2 looks like) Will see what else is in store with the next nightly release.

    sent from a Galaxy SIII near you

  4. #408
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Got a never ending CyangenMod boot screen on 2-19, luckily just did a backup to previous 4.2.2 build. Anyone else get this?

  5. #409
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    No...how are you getting the nightly? (ROM Manager, CM Updater, goo.im)

    sent from a Galaxy SIII near you

  6. #410
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Cunning Linguist View Post
    Got a never ending CyangenMod boot screen on 2-19, luckily just did a backup to previous 4.2.2 build. Anyone else get this?
    I'm on 2/19 now and it booted fine. Forgot to flash gapps tho :what:

    I always go to
    http://get.cm/?device=d2cri




    Sent from my CM10.1 Cricket S3

    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  7. #411
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Quote Originally Posted by RoWilJr View Post
    No...how are you getting the nightly? (ROM Manager, CM Updater, goo.im)

    sent from a Galaxy SIII near you
    I download on PC from get.cm then transfer over USB...might of used SAMBA this time though..can't remember.

    I haven't been wiping anything with CM10.1 updates, just updating over old and it's been working fine for 3-4 updates...

    UPDATE: Redownloaded direct to phone, wiped cache and dalvik and got the boot loop again...strange.
    Last edited by Cunning Linguist; 02-20-2013 at 05:08 PM.

  8. #412
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Cunning Linguist View Post
    I haven't been wiping anything with CM10.1 updates, just updating over old and it's been working fine for 3-4 updates...
    I do the same. I wipe cache and dalvik but never data. Takes too long to get all my apps back. Dirty flashes are never good but when I'm doing thorough testing I wipe everything.

    I usually download from get.cm using my phone to avoid corruption during cable transfer.

    Sent from my CM10.1 Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  9. #413
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Dirty flash here... Will wipe cache/dalvik when the occasional fc appears or when the phone feels sluggish.
    D/L via the cm updater

    sent from a Galaxy SIII near you

  10. #414
    Member
    Points: 2,283, Level: 28
    Overall activity: 5.0%
    hljerdee's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    What does your guys WiFi look like?

    I'm sitting next to the wireless router and only can get two bars max but normally only one..

    Which is what I get from my room completely across the house..

    My laptop, ps3 , galaxy tab and my dads s3 all get a stronget connection

    Sent from my SCH-R530C using Xparent Blue Tapatalk 2

  11. #415
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by hljerdee View Post
    What does your guys WiFi look like?

    I'm sitting next to the wireless router and only can get two bars max but normally only one..

    Which is what I get from my room completely across the house..

    My laptop, ps3 , galaxy tab and my dads s3 all get a stronget connection

    Sent from my SCH-R530C using Xparent Blue Tapatalk 2
    30 foot away from my router and the GS3 has full signal on it.

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1"
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #416
    Member
    Points: 2,283, Level: 28
    Overall activity: 5.0%
    hljerdee's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    83



    Yeah I was messing around and got my connection strong again.. So I dont have any complaints for this ROM..



    Sent from my SCH-R530C using Xparent Blue Tapatalk 2

  13. #417
    Senior Member
    Points: 2,674, Level: 31
    Overall activity: 0%
    slycknyck's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    03/2011
    Location
    Chuck City, WV
    Posts
    382
    Phone
    Chelsea S III



    Quote Originally Posted by hljerdee View Post
    Yeah just had that issue starting yesterday.. Kinda weird

    Also had it pop up recent apps every time I pressed the home button... But that seems to be gone now..

    Sent from my SCH-R530C using Xparent Blue Tapatalk 2
    I also have this issue, fairly often. Infact, they occur at the same time. I download thru CM update over phone and wipe cache/dalvik.

  14. #418
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Have you tried fixing permissions?

    sent from a Galaxy SIII near you

  15. #419
    Senior Member
    Points: 2,674, Level: 31
    Overall activity: 0%
    slycknyck's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    03/2011
    Location
    Chuck City, WV
    Posts
    382
    Phone
    Chelsea S III



    Will try. Thank u. Jus updated to nightly 21.

  16. #420
    Junior Member
    Points: 301, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    15
    Phone
    GSIII



    Is Wifi or Usb tether working

 

 
Page 28 of 45 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner