Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 29 of 45 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 421 to 435 of 668
  1. #421
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2


    1 out of 1 members liked this post.

    Quote Originally Posted by rolobolas View Post
    Is Wifi or Usb tether working
    Both. Have tested on my wifi only tablet and laptop

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1"
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #422
    Member
    Points: 757, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Customer Since
    Jan 2011
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    78



    Can you run GoSMS without MMS.apk. Im having a lot of problems with my MMS recieve.
    Last edited by parkerj7uc; 02-22-2013 at 02:25 PM.

  4. #423
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Are you getting mms at all?

    sent from a Galaxy SIII near you

  5. #424
    Member
    Points: 757, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Customer Since
    Jan 2011
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    78



    Quote Originally Posted by RoWilJr View Post
    Are you getting mms at all?

    sent from a Galaxy SIII near you
    I think I fixed it. Since the update I had to uncheck the mms settings in GoSms. Thank you for the quick reply

  6. #425
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    No problem... Glad to hear ya got it fixed

    sent from a Galaxy SIII near you

  7. #426
    Senior Member
    Points: 2,674, Level: 31
    Overall activity: 0%
    slycknyck's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    03/2011
    Location
    Chuck City, WV
    Posts
    382
    Phone
    Chelsea S III



    Quote Originally Posted by RoWilJr View Post
    No problem... Glad to hear ya got it fixed

    sent from a Galaxy SIII near you
    The fix permissions has worked for me so far as well. Not a hiccup :-) Thx

  8. #427
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by parkerj7uc View Post
    Can you run GoSMS without MMS.apk. Im having a lot of problems with my MMS recieve.
    The short answer is yes.

    In my personal experience it will work but its shaky at best. There's options you have to enable in GoSMS but it has issues reading apns so you have to manually enter the settings.

    Sent from my CM10.1 Cricket SGS3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  9. #428
    Member
    Points: 757, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Customer Since
    Jan 2011
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    78



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    The short answer is yes.

    In my personal experience it will work but its shaky at best. There's options you have to enable in GoSMS but it has issues reading apns so you have to manually enter the settings.

    Sent from my CM10.1 Cricket SGS3
    I found with the new nightly I don't need GoSms anymore. Everything works awesome.

    ---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

    Has anyone found a different recovery that will work with this rom?

  10. #429
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    The current supported recovery is CWM or CWM Touch. I'm sure we could compile a version of another recovery for the d2cri but they would be buggy and probably end up bricking the phone in early development

    Sent from my CM10.1 Cricket SGS3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  11. #430
    Member
    Points: 757, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Customer Since
    Jan 2011
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    78



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    The current supported recovery is CWM or CWM Touch. I'm sure we could compile a version of another recovery for the d2cri but they would be buggy and probably end up bricking the phone in early development

    Sent from my CM10.1 Cricket SGS3
    Which version of cwm touch will work?

  12. #431
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by parkerj7uc View Post
    Which version of cwm touch will work?
    I have 6.0.2.7 for d2cri. It's free on their website or a couple bucks in rom manager. Basically the cost of a beer or 2

    Sent from my CM10.1 Cricket SGS3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  13. #432
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Having some serious OTG issues, Nutshell: When copying files from SD card to USB, getting several 0 bye files on remount. Here's the strange part. I transfer successfully with various file managers to the USB card (also various makes & sizes) and check the file by playing it from the USB, which plays fine. Dismount USB card and put in computer SOME files usually the last and one random file will be 0 Bytes. Remount to phone also shows the 0 byte files.

    Flashed back to Stock and tested without any problem transfers so far. It's not completely consistent either so I'm going to test a little more.

    4.2.2 is easy to get used to but miss the stock video player and BTMono, both have stuff I want that the other won't give...
    Last edited by Cunning Linguist; 02-24-2013 at 08:47 PM.

  14. #433
    Junior Member
    Points: 459, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States
    Posts
    3



    quick question if anyone could answer it for me, i been searching but didnt get a 100 percent clarity.

    could this rom be installed on the d2spr? aka s3 for sprint. i understand i will have to flash it to cricket first since theres no diag mode etc, but just wondering if the phone models are the same

    edit:reason i ask is because ive seen the cri and spr grouped into the same thread before... i know its not the same model number but still curious
    Last edited by madrrio; 02-24-2013 at 02:46 PM.

  15. #434
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by madrrio View Post
    quick question if anyone could answer it for me, i been searching but didnt get a 100 percent clarity.

    could this rom be installed on the d2spr? aka s3 for sprint. i understand i will have to flash it to cricket first since theres no diag mode etc, but just wondering if the phone models are the same

    edit:reason i ask is because ive seen the cri and spr grouped into the same thread before... i know its not the same model number but still curious
    I answered this a few posts back with an emphatic NO

    Post #399 to be exact. The kernels are different because the hardware in each variant of the GS3 is different even if they use the same chipset. Some ROMs are universal across the S3s but they are clearly marked. CM is device to device and marked to reflect this.

    Sent from my CM10.1 Cricket SGS3
    Last edited by Stephen Proffitt; 02-24-2013 at 03:05 PM.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  16. #435
    Member
    Points: 757, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2013
    Customer Since
    Jan 2011
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    78



    Does anyone know a way to boost cricket single? Inside buildings I get only one to two bars.

 

 
Page 29 of 45 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner