Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 45 of 66
  1. #31
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by dgaf98 View Post
    Just realized my camera won't connect either with 3.4kt kernel.
    Pulling these down now. I think the recent driver changes have caused this. I'll get ahold of ktoonsez and find out

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Member
    Points: 752, Level: 14
    Overall activity: 0%
    dgaf98's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    33



    Any luck on the milestone build?

  4. #33
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by dgaf98 View Post
    Any luck on the milestone build?
    It's up

    Sent from my Kanged 1.89GHz Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  5. #34
    Member
    Points: 752, Level: 14
    Overall activity: 0%
    dgaf98's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    33



    Thanks man.

  6. #35
    Member
    Points: 2,699, Level: 31
    Overall activity: 3.0%
    d34thbl00m's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Gilbert, AZ
    Posts
    165
    Phone
    Huawei Mercury



    So I decided to go out on a limb and try AOKP for the first time...I must say it was lacking some features I knew I would miss from Carbon ROM. The boot animation is gangster though

    Sent from another Galaxy...

  7. #36
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Just flashed and I gotta say it's pretty good... I'll run it thru this weekend to get a real feel.


    Sent from my Galaxy S3

    ---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

    Just flashed and I gotta say it's pretty good... I'll run it thru this weekend to get a real feel.
    @db...What features on Carbon are you referring to?

    Sent from my Galaxy S3

  8. #37
    Member
    Points: 2,699, Level: 31
    Overall activity: 3.0%
    d34thbl00m's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Gilbert, AZ
    Posts
    165
    Phone
    Huawei Mercury



    Quote Originally Posted by RoWilJr View Post
    Just flashed and I gotta say it's pretty good... I'll run it thru this weekend to get a real feel.


    Sent from my Galaxy S3

    ---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

    Just flashed and I gotta say it's pretty good... I'll run it thru this weekend to get a real feel.
    @db...What features on Carbon are you referring to?

    Sent from my Galaxy S3
    Mostly the transparent notification items, notification shortcuts, and built in blacked out theme.

    Sent from another Galaxy...

  9. #38
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Yeah, I see what you're talking about...

    Sent from my Galaxy S3

  10. #39
    Junior Member
    Points: 1,422, Level: 21
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, Kansas
    Posts
    4



    Has anybody else encountered random screen flickering? Usually happens whenever I check my notifications while at my lockscreen.

  11. #40
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Dalton715 View Post
    Has anybody else encountered random screen flickering? Usually happens whenever I check my notifications while at my lockscreen.
    I've not seen this yet. I run AOKP as my DD but I won't discount what you're saying. If I get a couple more reports I'll look into it deeper

    Sent from my Kanged 1.89GHz Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #41
    Junior Member
    Points: 1,422, Level: 21
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, Kansas
    Posts
    4



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    I've not seen this yet. I run AOKP as my DD but I won't discount what you're saying. If I get a couple more reports I'll look into it deeper

    Sent from my Kanged 1.89GHz Cricket S3
    Sweet. It's not a deal breaker or anything just seems odd. It only happens occasionally whenever I check my messages through my lockscreen, my whole screen flickers. Everything else though is amazing. great work! I appreciate it
    Last edited by Dalton715; 04-20-2013 at 10:48 PM.

  13. #42
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    New nightly up

    Sent from my Kanged 1.89GHz Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  14. #43
    Member
    Points: 752, Level: 14
    Overall activity: 0%
    dgaf98's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    33



    Any chance of a new build based on their new night lies that have the new ribbon feature?

    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    New nightly up

    Sent from my Kanged 1.89GHz Cricket S3

  15. #44
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by dgaf98 View Post
    Any chance of a new build based on their new night lies that have the new ribbon feature?
    If its in their github, chances are I just built it

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  16. #45
    Member
    Points: 752, Level: 14
    Overall activity: 0%
    dgaf98's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    33



    I don't see it in your uploads on devhost. Maybe I'm retarded.

    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    If its in their github, chances are I just built it

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1

 

 
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner