Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 10 of 22 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 136 to 150 of 319
  1. #136
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Well, this isnt good. "XmitData read" "XmitData Fail.." "Complete (Write) operation failed" "<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)"

  2. Remove this advertisement.
  3. #137
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by wiseoldman View Post
    Well, this isnt good. "XmitData read" "XmitData Fail.." "Complete (Write) operation failed" "<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)"
    Bad download it seems

    Tapatalk'd from my 1.4GHz CM10 Thrive 10.1
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  4. #138
    Junior Member
    Points: 1,093, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    chicago,IL
    Posts
    9



    hey... how do u install the first and then the seccond?

  5. #139
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by pizzafreak26 View Post
    hey... how do u install the first and then the seccond?
    Read the tutorial.... I typed it for a reason

    Sent from my Kanged 1.8GHz Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  6. #140
    Junior Member
    Points: 1,093, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    chicago,IL
    Posts
    9



    i kno, i kno but but when you install the part one right after you install the 2nd part?

  7. #141
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by pizzafreak26 View Post
    i kno, i kno but but when you install the part one right after you install the 2nd part?
    If you read it tells you

    Sent from my Kanged 1.8GHz Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  8. #142
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Stephen, i cant get the rooted JB to flash. Dont know why. The progress bar never moves in ODIN. The MD5 for the tar is "0098d87db498f827377a35861c891ec0", is that right?

    Rooted ICS tar will flash in ODIN. The tar MD5 is "f55429130739d28a98b189e29c503edb"

  9. #143
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by wiseoldman View Post
    Stephen, i cant get the rooted JB to flash. Dont know why. The progress bar never moves in ODIN. The MD5 for the tar is "0098d87db498f827377a35861c891ec0", is that right?

    Rooted ICS tar will flash in ODIN. The tar MD5 is "f55429130739d28a98b189e29c503edb"
    md5 summaries are based on hashes, name, and size. Have you renamed the file to just .tar?

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  10. #144
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    RootedSystemOnly.tar and RSOnlyJB.tar

  11. #145
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by wiseoldman View Post
    RootedSystemOnly.tar and RSOnlyJB.tar
    Possibly a bad download. I'll migrate these files to goo tomorrow afternoon after I get off work

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #146
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    Possibly a bad download. I'll migrate these files to goo tomorrow afternoon after I get off work
    Thanks. I twice downloaded the rootedJB but cant get it to flash. Will try the goo file once its up there.

  13. #147
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Ok, thanks to Stephen, found out cant flash rooted JB tar over rooted ICS. So flashed "full unrooted JB" tar and then followed easy JB rooting instructions here> http://www.cricketusers.com/root-rec...d-4-1-2-a.html

  14. #148
    Junior Member
    Points: 1,422, Level: 21
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, Kansas
    Posts
    4



    Did the jellybean update also bring a new radio?

  15. #149
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Dalton715 View Post
    Did the jellybean update also bring a new radio?
    Yes which probably explains the problem going back to ics

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  16. #150
    Junior Member
    Points: 1,422, Level: 21
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kansas City, Kansas
    Posts
    4



    I was under the impression that the android version had nothing do to with radios. I thought radios were interchangeable?

 

 
Page 10 of 22 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner