Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 31 to 45 of 319
  1. #31
    Junior Member
    Points: 809, Level: 15
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Batavia, Ohio
    Posts
    28
    Phone
    Huawei Mercury



    Stephen, you sir should be considered a God among men right now because you saved my ass. You, my good man deserve a brew of the finest qualities.

    Thank you so very much, my S3 is back to life. Thank you for all your support as well.

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Junior Member
    Points: 254, Level: 5
    Overall activity: 0%
    soopermarii0's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Customer Since
    2012
    Location
    Denver
    Posts
    15
    Phone
    S3 CricKet, 4S ATT



    I got confirmation from a samsung rep that JB is coming to the cricket galaxy within a week... so be patient its coming...

  4. #33
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Re: [WIP]Odin flashable stock rooted Cricket SGS3 firmware

    Quote Originally Posted by soopermarii0 View Post
    I got confirmation from a samsung rep that JB is coming to the cricket galaxy within a week... so be patient its coming...
    If that's true we'll have an official Odin file. In which case I'll update op to refer to that file but leave my own stock rooted ICS file up as well.

    Sent from my CM10.1 Cricket S3

    ---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

    Quote Originally Posted by x1war View Post
    The dropbox link is working again, I just used it. Also for anyone looking for a .pit file check this out.


    http://d2tehp.chickenkiller.com:22222/pits/


    By the way I meant to mention this..... DO NOT TRY TO USE A 32GB PIT FILE ON A 16GB MODEL. YOU WILL NEVER BE ABLE TO FIX IT.

    Sent from my CM10.1 Cricket S3

    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  5. #34
    Junior Member
    Points: 1,653, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Philomath, Oregon
    Posts
    4



    Thanks so much man! Waited a little while for this.

  6. #35
    Junior Member
    Points: 148, Level: 2
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    5



    This should be stickied. You're a saint.

  7. #36
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Re: [WIP]Odin flashable stock rooted Cricket SGS3 firmware

    Unfortunately the PC I pulled this with has gone down. I will have to download this to my laptop to mess with it further. I've been super busy with work lately, and still have another week ahead of me already. There's a few things I'm going to start working on for this.

    Sent from my CM10.1 Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  8. #37
    Recognized Developer
    Points: 1,438, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Shabbypenguin's Avatar
    Reputation
    Reputation 26
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States
    Posts
    52



    if someone is willing to join my teams irc channel i can assit in making a reset flash counter cwm zip

  9. #38
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Send me a pm

    Sent from my CM10.1 Cricket S3
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  10. #39
    Recognized Developer
    Points: 1,438, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Shabbypenguin's Avatar
    Reputation
    Reputation 26
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States
    Posts
    52




    www.shabbypenguin.com/Android/Apps/TriangleAway-v2.60-Uber-Edition-signed.apk


    here since no one was willing ill just put this out here, ive tested on my SCH-R530M (a model not supported by triangle away) and works fine since all i had to do was add in d2cri, this should work fine for yall as well. reset counter works but hiding system status doesnt appear to

    big thanks to
    billard412







  11. #40
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Shabbypenguin View Post

    www.shabbypenguin.com/Android/Apps/TriangleAway-v2.60-Uber-Edition-signed.apk


    here since no one was willing ill just put this out here, ive tested on my SCH-R530M (a model not supported by triangle away) and works fine since all i had to do was add in d2cri, this should work fine for yall as well. reset counter works but hiding system status doesnt appear to

    big thanks to
    billard412


    I had said to send me a pm...

    Regardless, it doesnt reset system status in download mode or in the firmware.
    uploadfromtaptalk1360079303024.jpg

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2



    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  12. #41
    Recognized Developer
    Points: 1,438, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Shabbypenguin's Avatar
    Reputation
    Reputation 26
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States
    Posts
    52



    im a fairly busy guy i dont have time to go tracking people down etc.


    www.shabbypenguin.com/Android/Apps/TriangleAway-v2.60-Uber-Edition-signed.apk


    here since no one was willing ill just put this out here, ive tested on my SCH-R530M (a model not supported by triangle away) and works fine since all i had to do was add in d2cri, this should work fine for yall as well. reset counter works but hiding system status doesnt appear to
    this is good for resetting your flash counter


  13. #42
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Thats what I used.... I'm far from noob bud

    The official version does reset it on supported phones.

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  14. #43
    Recognized Developer
    Points: 1,438, Level: 21
    Overall activity: 0%
    Shabbypenguin's Avatar
    Reputation
    Reputation 26
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States
    Posts
    52



    right but your chances of getting support are slim, since teh metropcs people and cspire people have been asking for a couple of months now and chainfire has instead ignored us. what is your counter at then? on mine when i click reset it changes my counter to zero and samsung official (in download mode) but in settings i cant seem to get that to set as stock. the flashable zip should work still just need to dump a partition of someone who has 0

  15. #44
    Junior Member
    Points: 216, Level: 4
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    Oct 2012
    Location
    Alexandria, VA
    Posts
    17
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Hi, I really need help. I'm new to this forum, and to rooting/using other ROM's etc., which is how I got this problem in the first place. I got the Cricket Galaxy S3 SCH-R530C, and I've had it for about 2 months now. A month ago I was reading about people rooting it/using other ROMs, and I decided to give it a try so I spent most of the last month poring over everything I could online so I wouldn't mess it up. I fix PC's for a living, but have never looked into cell phones much. After getting everything together and finding the easiest way to root it, I used the RootDebugFS on this forum http://www.cricketusers.com/cricket-...cwm-video.html . I made 3 backups, one with Kies, then CWM, then Titanium, leaving a copy of each on my phone and on my PC. I thought they were bulletproof, but nope...I flashed to Cyanogenmod 10 nightly, which worked fine, but I decided to use my CWM Backup to go back, and halfway through it just said MD5 mismatch error and stopped, leaving me dead in the water, unable to boot to stock or Cyanogenmod, and my computer won't recognize it to transfer my other backup to it. Trying to get it back running, the stupid cwm clicked on "backup" when i pressed "restore" several times, filling up most of my internal space. I want to use this Odin file to get back to stock, but am not sure about space. I don't need any data that's on it now, can I use Odin to flash this file to my phone and overwrite any data it needs to, or is there some way to get it connected to my PC so i can manually delete data before flashing? I'm new to all this, please advise. Thank you very much.

  16. #45
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Flash counter is 0 and binary shows official, but I'm still showing system status as modified in both download mode and in tw

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

 

 
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner