Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 46 to 60 of 132
  1. #46
    Banned
    Points: 544, Level: 10
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    89




    Sprint Galaxy S3 ROMs | Galaxy S3 Root


    Here is the list I...use cricket is on two of them


  2. Remove this advertisement.
  3. #47
    Senior Member
    Points: 3,573, Level: 37
    Overall activity: 18.0%
    sonasam300's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    mar 2006
    Location
    madera ca
    Posts
    488
    Phone
    sg3



    Thanks 400

    Sent from my cracked gs3 thanks to my damn dog!

  4. #48
    Banned
    Points: 544, Level: 10
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    89



    No problem

  5. #49
    Junior Member
    Points: 1,154, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    July 2005
    Location
    Omaha, Nebraska, United States
    Posts
    11
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Any other ideas on the camera issue?

  6. #50
    Senior Member
    Points: 3,573, Level: 37
    Overall activity: 18.0%
    sonasam300's Avatar
    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    mar 2006
    Location
    madera ca
    Posts
    488
    Phone
    sg3



    Quote Originally Posted by oconnorfamily View Post
    Any other ideas on the camera issue?
    Have you tried going into settings/applications/ camera or gallery force stop then wipe (damn auto correct) data then reboot. See how that works out for ya.

    Sent from my cracked gs3 thanks to my damn dog!
    Last edited by sonasam300; 06-24-2013 at 05:10 PM.

  7. #51
    Junior Member
    Points: 1,154, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    July 2005
    Location
    Omaha, Nebraska, United States
    Posts
    11
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Quote Originally Posted by sonasam300 View Post
    Have you tried going into settings/applications/ camera or gallery force stop then woke data then reboot. See how that works out for ya.

    Sent from my cracked gs3 thanks to my damn dog!
    Just tried that to no avail. The camera will load but the viewfinder is blank. After it loads I get a warning box that says Camera Failed. this stinks!!

  8. #52
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    He flashed a bad kernel guaranteed. Probably a Verizon or USC/Metro one.

    If I knew the baseband I can get you a proper kernel
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  9. #53
    Junior Member
    Points: 1,154, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    July 2005
    Location
    Omaha, Nebraska, United States
    Posts
    11
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    He flashed a bad kernel guaranteed. Probably a Verizon or USC/Metro one.

    If I knew the baseband I can get you a proper kernel
    The baseband on stock 4.1.2 that I have is R530CVVBMD6

  10. #54
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Un momento

    Sent from my Cricket GS4
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  11. #55
    Junior Member
    Points: 420, Level: 8
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    ft. collind
    Posts
    3



    kernel

    i had the same problem , then flashed KT kernel and the camera worked but i lost the radio so no connection. Where can we get a good stock cricket kernel to work with this rom. My baseband is the same as the one above.

  12. #56
    Junior Member
    Points: 835, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    brownsville tx
    Posts
    5



    yup same issue...cant get the camera to work..same baseband...this rom is awesome but with no camera it's just blah..

  13. #57
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2


    1 out of 1 members liked this post.

    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  14. #58
    Junior Member
    Points: 835, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    brownsville tx
    Posts
    5



    Shit yeah Steven...it's working great..md6 kernel helped..thanks for all that you've done for this website...Two thumbs up.

  15. #59
    Member
    Points: 1,344, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2013
    Customer Since
    06/2013
    Location
    Temple hills md
    Posts
    170



    I really want this rom but seems like too many glitches and problems last thing I need is my phone to be a paper weight is there a stable version around with no problems?

  16. #60
    Junior Member
    Points: 1,154, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Customer Since
    July 2005
    Location
    Omaha, Nebraska, United States
    Posts
    11
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Quote Originally Posted by dq5050 View Post
    I really want this rom but seems like too many glitches and problems last thing I need is my phone to be a paper weight is there a stable version around with no problems?

    The ROMis Awesome! Flash the ROM and then the MD6 Kernnel from Stephan and BAM perfectly working ROM.

 

 
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner